Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk Helena


Hellen van Vliet
Taniaburg 84
8926 LZ Leeuwarden
Friesland
06 37355765

www.praktijkhelena.com
info@praktijkhelena.com
 
Disciplines:
Auratherapie, Energetische Therapie, Klanktherapie - Klankschalen - Klankmassage, Meditatie, Reiki, Shiatsu, Stoelmassage, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
ontspanning, shiatsu en reiki in leeuwarden 


Welkom, ik ben Helena en nodig je uit om mijn website te bekijken zodat je kunt ontdekken wat ik voor je kan betekenen en welke therapie jouw aandacht vraagt. In de praktijk in Leeuwarden biedt ik:
  • Stoelshiatsu
  • Voetreflextherapie
  • Healing
  • Massage
  • Reiki
  • Klankschaalbehandelingen
  • Meditatie
  • Holistisch Energetische behandelingen
voetreflextherapie leeuwarden hellen van vlietIk werk vanuit de zienswijze dat alles met elkaar te maken heeft, alles invloed heeft op het leven van iedereen en dus ook van jouw leven. Alles is energie, loopt in elkaar over, raakt elkaar aan.

Door drukte, stress, overbelasting en ‘het willen voldoen aan een bepaalde maatschappelijk maatstaf’ loop je jezelf regelmatig voorbij. Dan kan het dus zomaar gebeuren dat je in een burnout of andere ziektevorm (psychisch en of fysiek) terecht kan komen. Je loopt vast. Weet het niet meer. Je leven staat dan op zijn kop.

Hoe werk ik?
Middels een intakegesprek kunnen we samen overeen komen wat voor jou de beste manier is om weer dichter bij jezelf te komen, om je eigen lichaam en geest weer die kracht te geven die nodig is om bewust door te gaan.
De therapieën hebben tot doel jou weer sterk en bewust te maken van je kwaliteiten, je grenzen (heel belangrijk in deze tijd) en je valkuilen.

Tijdens dit herstelproces houden we samen in de gaten waar jou herstelstukje ligt, wat mag er elke keer geheald worden? En waar loop je nog tegen aan? Of wat wil je zelf graag aanpakken?

Kan ik ook zonder klachten bij Praktijk Helena terecht?
En natuurlijk ben je ook welkom om je te ontspannen: stoelshiatsu, voetreflex of een massage zijn heerlijk ontspannend, ook meditatie kan je heerlijk ontspannen.
Voor je persoonlijke ontwikkeling kan je werken aan je bewustzijn. Bewust worden en bewust zijn kun je leren. Op verschillende manieren kun je erachter komen wat je bewust bezig houdt en hoe jij hiermee om gaat. En hoe jij je bewustwording kunt versterken cq vergroten. 

Als moderne mens hebben we een hang naar het spirituele, we zijn nieuwsgierig. Ieder op zijn eigen manier. Spiritualiteit vinden we tegenwoordig op elke straathoek, je vindt overal winkels met spirituele artikelen en iedereen weet wel iets te vertellen over spirituele (paranormale) gebeurtenissen, overal worden cursussen gegeven en workshops om maar in contact te komen met je eigen spiritualiteit of er mee om te leren gaan. Gaandeweg beseffen we steeds meer dat spiritueel zijn niet betekend dat je anders dan anderen bent maar meer en meer jezelf kunt zijn, meer en meer verbonden met wie je eigenlijk in oorsprong bent. En daar is niets paranormaals aan.

Kortom, iemand die spiritueel leeft, leeft in het volle bewust-zijn van het leven, in volle harmonie met alles om je heen.
Dan ben je bewust van je lichaam, je behoeftes, de behoeftes van anderen, de energieën die ons omringen en wat dat voor
je kan betekenen. Dus ja, de persoonlijke ervaring is inderdaad steeds belangrijker.
Wil je het ervaren? Sta jij ervoor open?

Meer informatie en een afspraak maken
Als je meer informatie wil over de verschillende mogelijkheden, kijk dan even op mijn website.
Voor het maken van een afspraak kun je me het beste even bellen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.
Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

SGZ - Stichting GezondzorgStibag - Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde