Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Natuurgeneeskunde 'Vlinder'


Tineke Sietsma-Kuizenga
Woolthuisweg 19
8141 RX Heino
Overijssel
0572-393637

www.vlinderheino.nl
tinekesietsma@gmail.com
 
Disciplines:
Kleurentherapie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Natuurgeneeskunde, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Normaal gesproken heeft de mens een gezonde energetische balans. Hij kan door omstandigheden ( drukte, verlies van een dierbare, echtscheiding) tijdelijk uit balans zijn, maar doorgaans herstelt de balans zichzelf. De mens is een flexibel wezen. Gelukkig maar!
Als de energetische balans ernstig en langdurig is verstoord, kunnen er allerlei klachten ontstaan: onverklaarbare pijn, depressie, verdriet, zware vermoeidheid of het gevoel het contact met jezelf kwijt te zijn. Dan wordt het tijd hulp te zoeken, bijv. bij een energetisch therapeut.

Voorkomen is beter.....


Sommige mensen hebben door allerlei ervaringen leren luisteren naar hun lichaam, naar zichzelf. Ze merken dat ze langzaam uit balans raken: slapen iets slechter, verliezen soms heel kort hun concentratie. Ze hebben ook ervaren dat ze met een duwtje in de rug weer in evenwicht komen. Ze hebben niet zozeer een probleem, maar weten wel dat ze richting de rand lopen. Ook voor hen kan energetische therapie weldadig werken. Ze krijgen een soort ‘welzijnsbehandeling op maat’, preventief. Even bijtanken om de energiebronnen weer aan te vullen.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

LVNG - Landelijke Vereniging Natuurlijke GeneeswijzenRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg