Vind nu een alternatief arts / therapeut in


Astrid van Hooft
Katarijnehof 37
5331 XK Kerkdriel
Gelderland
06 48262049

astridvanhooft@hotmail.com
 
Disciplines:
Hot Stone Massage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Oorkaarsen, Tenen Lezen, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Reflexologie is een natuurlijke geneeswijze. Uitgangspunt is dat op de voeten, de handen en het hoofd zones liggen die corresponderen met alle organen en weefsels in je lichaam. Massage van deze zones stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, zet aan tot een natuurlijke vorm van herstel en bevordert de balans tussen lichaam en geest.

Waarom juist tijdens of na de zwangerschap?
Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Lichamelijk en geestelijk. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby. En na de bevalling helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden.

Vergoeding door uw zorgverzekering
Aangesloten bij de beroepsvereniging VNRT/RBNG. Behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende ziektekostenverzekering, Alternatieve geneeswijze (zie de site van VNRT of neem contact op met uw zorgverzekeraar) . 
  • Hoofd-Nek-Schoudermassage 
  • Hotstonemassage 
  • Oorreflexmassage / oorkaarsen 
  • Voetdiagnostiek / Tenen lezen 
  • Oosterse voetreflexmassage Chinflex® basis en vervolg 
  • Bedrijfsmassage Chinfit® 
  • KRP Pedicure (diabetisch en reumatische aantekening) / Manicure

Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden, kunt u mij mailen of bellen. 
Voor het maken van een afspraak kunt u het beste even bellen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Behandeling aan huis is in overleg mogelijk. Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

ProVoet - Brancheorganisatie voor de PedicureRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgSRBAG - Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg
 
VNRT - Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten