Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Natuurgeneeswijzen


Theo van Campenhout
Vredenseweg 79
7101 LL Winterswijk
Gelderland
0543 843331
06 23534673

www.theovancampenhout.nl
info@theovancampenhout.nl
 
Disciplines:
Natuurgeneeskunde, NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren, Reiki, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
praktijk voor natuurgeneeswijzen winterswijk theo van campenhout

Al van kleins af aan ben ik in aanraking gekomen met het paranormale aspect van het leven. Dit heeft ervoor gezorgd, dat ik met de materie vertrouwd geraakt ben, dat ik ermee heb leren omgaan.

Zelf heb ik veel opleidingen gevolgd zoals:
Intuitieve Ontwikkeling, Paranormaal Genezen, Reiki, Voetreflexzonemassage, Geleide Meditatie, Tarot, Intuïtief Tekenen, Kaarsenrituelen, Auriculo, Vasculair Autonoom Signaal en Mudradynamische therapie, Energetische massage, Meridianen Therapie, EHBO.

Op HBO niveau: Natuurgeneeskundig Gezondheidsadviseur, Regulier Medische Basiskennis met Psychologie en Psychopathalogie op Plato niveau, Neuro Linguistisch Programeren (NLP), Energetisch Lichaamswerk- Magnetiseren en Zwangerschapsreflexologie.

Inmiddels ben ik 70 jaar geworden en mag ik buigen over een rijke ervaring.

Wie kunnen er bij mij terecht?
Het blijkt dat mensen waarbij de klachten door behandeling van de huisarts of specialist niet verbeterd of verdwenen zijn vaak bij mij terecht gekomen.

De klachten worden medisch gezien niet onderkend (b.v. onverklaarbare moeheid) of men krijgt de boodschap met de klacht te moeten leren leven. Het blijkt dat veel van deze klachten door de behandeling die ik geef wel verbeteren of verdwijnen.

Voor welke klachten?
Spanningsklachten, vermoeidheidsklachten, ziekte van Lyme, rugklachten, emotione klachten, psychische klachten, klachten mbt de spijsvertering, klachten als gevolg van hoogsensiviteit of hooggevoeligheid zowel kinderen als volwassenen. Middels massage behandel ik darmklachten, spierklachten, verbetering van de doorbloeding en het verminderen van pijn en spanningen in het lichaam. Uiteraard kan ik u behulpzaam zijn bij tal van andere, hier niet genoemde klachten.

U kunt in de Praktijk voor Natuurgebeeswijzen terecht voor onder andere:
  • Voetreflexologie
  • Energetische massage
  • Zwangerschapsreflexologie
  • Paranormaal genezen (magnetiseur)
  • Chakrahealing
  • Psychometrie
  • Cursussen Intuïtieve Ontwikkeling, Voetreflexzone therapie en chakrahealing

Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden kijk dan even op mijn website. Voor het maken van een afspraak of het stellen van een persoonlijke vraag kunt u mij het beste even bellen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Graag tot ziens.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BER - Bond van Europese Reflexologen, Afdeling NederlandSRBAG - Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende GezondheidszorgVIV - Vereniging Integrale Vitaliteitkunde