Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk In Balance


Dianne de Groote Brandsma
Voorstraat 3
1779 AC Den Oever
Noord-Holland
06 1209 7886

Dianne de Groote Brandsma op TwitterDianne de Groote Brandsma op FacebookDianne de Groote Brandsma op LinkedIn
www.praktijkinbalance.nl
info@praktijkinbalance.nl
 
Disciplines:
Mindfulness, Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:

Bij Praktijk In Balance worden zeer effectieve manieren aangeboden om de balans in jezelf te hervinden en te behouden.

Reconnective Healing® – een snelle en effectieve manier om je zelf herstellend vermogen te activeren en balans te brengen op alle niveau’s (geestelijk, emotioneel, spiritueel en fysiek).

The Reconnection® – brengt een gevoel van diepere verbondenheid en helpt bij het vinden van je levensdoel. Het is een her-verbinding met je eigen blauwdruk. Na The Reconnection zul je merken dat je je levensdoelen sneller ontdekt en bereikt.

Mindfulness – een manier om met aandacht te leren leven in het nu, mild en zonder oordeel. Een manier om uit je hoofd te komen en het leven te ervaren zoals het is. Onder andere zeer effectief bij stress, burn-out en depressie.

Mediteren – van mediteren word je niet alleen ontspannen en rustig, maar ook alerter en helderder van geest. En 10 minuten per dag is al genoeg om resultaat te merken! Bij Praktijk In Balance is het mogelijk mee te doen met een meditatiegroep, ook als je het nog nooit gedaan hebt.

In 2010 kwam Dianne in aanraking met The Reconnection door 3 Reconnective Healing sessies te ontvangen, een zeer mooie ervaring. Het is een nieuwe vorm van healing die in 2007 naar Nederland is gebracht door de ontdekker hiervan, Dr. Eric Pearl. Tijdens het ontvangen van de eerste Reconnective Healing, zonder eigenlijk precies te weten wat het was, voelde ze al dat de vorm van deze healing methode heel uniek was. Vele malen sterker dan ze ervaren had met Reiki, waarvan ze de energie al sterk voelde  Na 3 sessies weet Dianne het zeker: “Hier wil ze meer over weten!”

Tijdens het lezen van Eric Pearl zijn boek The Reconnection, Heal Others Heal Yourself, waarin hij op een humoristische en duidelijke manier uitlegt hoe hij zelf met deze energie in aanraking is gekomen en het zijn leven drastisch heeft veranderd, werd Dianne nog enthousiaster.

Aan universiteiten in verschillende landen worden er regelmatig wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar Reconnective Healing. Uit deze onderzoeken is gebleken dat de frequentie vele malen hoger zijndan de energie van al bestaande healing technieken zoals bijv. Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Pranic Healing en overtreft elke techniek waarmee je ooit in aanraking bent geweest. Eric Pearl geeft heel duidelijk aan dat The Reconnective Healing geen techniek is en het is dan ook niet nodig om “riten en rituelen” te gebruiken. Het zijn frequenties die bestaan uit energie, licht en informatie. (meer)

Vrijwilliger bij expo en lezing Eric Pearl Health & Healing Utrecht 2015

Vrijwilliger bij expo en lezing Eric Pearl Health & Healing Utrecht 2015

In juni 2011 volgt Dianne het seminar van Dr, Eric Pearl in Amsterdam, sinds 12 juni 2011 is ze een Reconnective Healing® Practitioner. Ze start op 17-06-2011 met Praktijk In Balance. In maart 2012 volgt ze opnieuw een seminar voor het behalen van level III The Reconnection. Dianne is hierdoor bevoegd om als Reconnection®-Certified Practitioner de persoonlijke Reconnection te faciliteren. Om dit professioneel te kunnen blijven uitvoeren, wordt er iedere twee jaar een examen afgelegd. Over de verschillen tussen de Reconnective Healing® en The Reconnection® kun je meer lezen op de betreffende pagina’s van deze website.

The Reconnection zet je versneld op je levenspad en daar is de praktijk van Dianne een goed voorbeeld van. Sinds maart 2013 geeft ze ook Mindfulness trainingen en kan er mee worden gedaan met een meditatiegroep. In maart 2015 gaat Dianne opnieuw naar een seminar van The Reconnection® en Eric Pearl, voor een upgrade naar Reconnective Healing® Foundational Practitioner om dit mooie werk professioneel te kunnen blijven uitvoeren.

Met Praktijk In Balance hoopt Dianne door het werken met Reconnective Healing®, The Reconnection® en het geven van Mindfulness trainingen en meditaties mensen te kunnen helpen om op welke manier dan ook de balans (weer) in hun leven te laten hervinden!

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

Stibag - Stichting ter Bevordering van de Alternatieve GeneeskundeVVM - Vereniging voor Mindfulness