Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk Ma'at


Astrid Zuurveen
A. Jacobsstraat 16
7421 HP Deventer
Overijssel
06 81154292
06 81154292

www.astridzuurveen.com
info@astridzuurveen.com
 
Disciplines:
Aromatherapie, Bloesemtherapie, Coaching & Counseling, Klanktherapie - Klankschalen - Klankmassage, Massage (alle vormen vallen hieronder), Quantum Touch, Reiki, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Mijn naam is Astrid Zuurveen en ik ben energetisch therapeute. Aangesloten en geregistreeerd bij het STIBAG, Stichting ter bevordering van de alternatieve geneeskunde www.stibag.nl
In mijn praktijk Ma'at kun je terecht voor verschillende behandelingen en cursussen (inwijdingen):

CURSUSSEN:
Reiki 1e, 2e, en 3e graad (Master A en B) volgens het Usui systeem.
(uitgebreide informatie over Reiki en over de inwijdingen zie website)

Shambhala (multi dimensional healing) 1e, 2e, 3e en 4e graad.
(uitgebreide informatie over Shambhala en de inwijdingen zie website)
Na afloop van deze cursussen krijg je het bijbehorende certificaat. Ook organiseer ik terugkom avonden.
(tarieven staan vermeld op de website)

Het is mogelijk om in een kleine groep de cursussen te volgen, maar individueel is ook een hele fijne optie vanwege extra aandacht.
Ik ben geregistreerd lid van “Cirkel” Vereniging van Reiki Masters (nr. M07/0469). Hierdoor blijf ik up-to-date en de doelstelling van "Cirkel" is dat de cursussen betaalbaar moeten zijn voor iedereen.

BEHANDELINGEN:

Er zijn verschillende therapievormen of combinaties van therapievormen mogelijk.
Dit is afhankelijk van welke klachten je hebt en de oorzaak van de klachten. Er zijn verschillende oorzaken van klachten mogelijk. (dit is per persoon verschillend)
Ik ga dus eerst een gesprek met je aan en pas dan bekijk ik welke behandeling voor jou geschikt is.

Vaak worden er ook verschillende therapievormen in combinatie met elkaar gegeven, om zo het gewenste resultaat te verkrijgen. De combinatie van verschillende therapievormen versterken vaak de werking en geven dus zo een beter resultaat.

Voor wat betreft de Reiki/Shambhala behandelingen, deze duren ongeveer 50 minuten.
Met deze behandelingen kun je diverse blokkades en pijn doorbreken. Reiki werkt d.m.v. handoplegging en is voor bijna iedereen een geschikte behandelmethode.


Quantum Touch: een heel zachte soort van behandelen waarbij er uitstekende resultaten te behalen zijn voor mensen met rugproblemen, pijn en gewrichtsklachten en natuurlijk ook voor het innerlijk herstel. Soms zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om het beste resultaat te behalen. Een Quantum Touch behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Zeker aan te bevelen wanneer fysiotherapie te pijnlijk wordt en geen resultaten meer opleverd.


Voetreflexzonemassage (VRZ): hierdoor wordt de bloedsomloop bevorderd en het is zeer effectief bij stressklachten en heeft een positief effect op de organen in het lichaam.
VRZ is de manier om lichaam en geest weer tot rust te laten komen. De behandeling die ik geef is dus geen voetreflextherapie, maar een massage van de voeten waarbij wel alle belangrijke meridiaanpunten onder en bovenop de voet aan bod komen. Een voetmassage duurt ongeveer 50 minuten.

(tarieven voor alle behandelingen staan vermeld op de website)

Aromatherapie:
Hoe werkt aromatherapie?
Bij aromatherapie wordt met behulp van etherische oliën getracht je psychische en fysieke gezondheidstoestand te verbeteren. De olie kan op verscheidene manieren worden gebruikt: in bad, als massage, om te inhaleren, om te stomen of als kompres. Welke toepassing wordt gekozen, is afhankelijk van de te behandelen kwaal en je persoonlijke voorkeur. Etherische oliën kunnen organen rechtstreeks beïnvloeden, of het limbisch systeem (het deel van het centrale zenuwstelsel in de hersenen dat in wisselwerking met geest en lichaam gewaarwordingen stuurt) stimuleren.
(tarieven en meer info over alle therapievormen zie website) 

NU OOK BACHBLOESEMTHERAPIE:

Dr. Bach heeft bij deze geneeswijze voor ogen gehad, dat ze eenvoudig toe te passen moest zijn. Met de Bach remedies in huis is er voor veel situaties op simpele wijze heel wat narigheid te verzachten. Bij examenvrees, shock bij ongelukken, huilende baby's en kinderen met angst of heimwee is het een probaat middel. Ook verdriet en angst bij scheiding of overlijden, berusting en moedeloosheid bij werkeloosheid zijn te veranderen. Agressieve of ongenaakbare pubers, wrokkige of kritische (schoon) ouders, overspannen of uitgeputte gezinsleden; met de natuurlijke methode kan vrede en harmonie weerkeren. Het is haast wonderbaarlijk, want al verandert er ogenschijnlijk een situatie zelf niet, toch is aan al deze stemmingen iets te doen! Eenvoudigweg doordat de innerlijke houding met de helende bloesemkrachten verandert. Dr. Bach is met deze unieke, vernieuwende genezingsmethode zijn tijd absoluut vooruit geweest. Hij heeft de weg geopend naar een nieuwe manier van genezen; nl. genezing van Lichaam en Geest.
Bachbloesems zijn voor heel veel kwalen en emotionele problemen inzetbaar en kennen geen contra indicaties. Je kunt ze dus veilig naast de reguliere geneesmiddelen gebruiken!
(nog niet vermeld op de website. Behandeling en remedie samenstellen gaan samen met een anamnese en een persoonlijk gesprek. Kosten totaal: € 35,00)


Let wel: de behandelingen die ik geef hebben NIETS met erotiek te maken!!!!
KIJK VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OP MIJN VERNIEUWDE SITE: www.astridzuurveen.com  


Ik hoop u in mijn praktijk te mogen ontmoeten!  tel: 0570 510855 of 06 81154292