Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Lumina


Diana Willemsteijn
Augustijnenlaan 15
2408 DV Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland

06 47434977

www.lumina-bct.nl
lumina-bct@ziggo.nl
 
Disciplines:
Bio-resonantie therapie, Bloesemtherapie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
fotonentherapie alphen aan den rijn
Biofotonen coherentie therapie brengt lichaam en geest in balans,waardoor het oorspronkelijk natuurlijk genezend vermogen hersteld wordt. ( Biophotonen zijn zwakke lichtdeeltjes die de levende cellen uitstralen )
Daarom is deze helende methode geschikt voor alle denkbare  klachten. Het combineert Traditionele Chinese Geneeskunst met Homeopathie en Natuurgeneeskunde.
Er wordt gebruik gemaakt van het apparaat "Starlight" en geeft in korte tijd resultaat.

The Reconnectieve Healing maakt gebruik van nieuwe frequenties van genezing. Zoals de Reconnectie-pionier      dr. Eric Pearl in zijn boek "Heel anderen, heel jezelf" zegt: 
"Welkom bij iets NIEUWS. Dit is ANDERS. Dit is ECHT- en het wordt op de een of andere manier in JOU verankerd.
...............De RECONNECTIE is het overkoepelende proces van de verbinding met het universum waardoor Reconnectieve genezing kan plaatsvinden.Deze genezingen en evolutionaire frequenties zijn een nieuwe bandbreedte en woorden hier naartoe gehaald via een spectrum van LICHT en INFORMATIE dat voorheen niet aanwezig was op aarde. Door de RECONNECTIE kunnen we met dit nieuwe niveau van licht en informatie in contact komen,waardoor we in staat zijn ons opnieuw te verbinden."   

Deze frequenties helen op alle mogelijke niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel... Zij kennen geen techniek, maar zijn automatisch en zelfregulerend.

Licht speelt een centrale rol in de Reconnectieve Healing en de Biofotonen Coherentie Therapie. Dr. Frits Popp heeft aangetoond dat DNA en licht met elkaar verbonden zijn. Een "zieke" cel lekt licht en een gezonde cel neemt licht op en houdt het vast. Het LICHT maakt dus het verschil tussen "ziek"en "gezond".

N.B. Naast haar eigen praktijk is Diana werkzaam als fysiotherapeute in een particuliere fysio-praktijk.
       Voor meer informatie kunt u de website bezoeken www.lumina-bct.nl of haar telefonisch benaderen.
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgVBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze