Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Natuurlijk Gezond, Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Bowen Techniek


Nicolette Bosveld
IJsselkade 8
7201 HB Zutphen
Gelderland
0575-513124

Nicolette Bosveld op Facebook
www.natuurlijkgezond.eu
nicolette@natuurlijkgezond.eu
 
Disciplines:
APS Therapie, Bowen Techniek, Iriscopie, Mindfulness, Natuurgeneeskunde
 
Omschrijving:

Natuurlijk Gezond

Ik ben Nicolette Bosveld en werk sinds medio 2009 in mijn praktijk Natuurlijk Gezond. Mijn praktijk is gevestigd in het statige pand aan de Ijsselkade 8 te Zupthen. In mijn praktijk behandel ik mensen van jong tot oud met diverse klachten. Het zelfregulerend vermogen van ons lichaam is enorm groot en een mooi instrument om gebruik van te maken, aangevuld met behandelingen of adviezen vanuit de Natuurgeneeskunde. Vanuit deze visie en kennis wil ik ook mensen en kinderen bereiken. Daarom geef ik workshop en trainingen aan scholen, bedrijven en groepen.   

Missie

Mijn missie is om mensen met diverse uiteenlopende klachten effectief en pijnloos te helpen op een natuurlijke wijze en hen bewust te maken van hun eigen rol op het gebied van gezondheid en herstel of verlichting. Dit doe ik met behulp van natuurgeneeskundige behandel methodieken als;

Bowen Techniek
Cupping massage
APS (microstroom therapie) 
Zuurstoftherapie/ spirovitalisatie
Mindfulness (MBCT)
Iriscopie  
Orthomoleculaire geneeskunde 

Ik heb door mijn eigen persoonlijke ervaring en in mijn werk, gezien en ervaren, dat veel klachten op een effectieve manier te verhelpen of te verzachten zijn met behulp natuurgeneeskundige behandelingen en/of voedings adviezen. Vele mensen heb ik hiermee effectief en blijvend geholpen en zijn mij dankbaar hiervoor. 

Om goede kwaliteit te kunnen blijven bieden ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging V.B.A.G. Met deze erkenning tot de beroepsvereniging V.B.A.G. worden de meeste consulten (geheel of gedeeltelijk) door de zorgverzekeraars vergoed als men aanvullend verzekerd is.

Heeft u vragen? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een gratis kennismakings gesprek.

 Tot ziens in mijn praktijk

Met gezonde groet, Nicolette Bosveld


 

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgVBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze