Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Get reconnected


Dimitri Ravensbergen
Grote Buren 3
9005 PP Wergea
Friesland
06 26884983

www.get-reconnected.nl
dimitri@get-reconnected.nl
 
Disciplines:
Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Dimitri Ravensbergen is geboren in 1968. Het grootste gedeelte van zijn leven woonachtig in Friesland. 
Geniet met grote teugen van gezin, hardlopen, er voor anderen zijn of helemaal niets doen. De combinatie van commercieel creatief reclamewerk en het geven van healingen maken hem een tevreden man.
  
Reconnective Healing
Je kunt voor een Reconnective Healing kiezen als je ‘echte’ klachten hebt (fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel), als je bewuster wilt leven of als levenspatronen lastig te doorbreken zijn. Een behandeling is voor iedereen gelijk, de ervaringen zijn voor iedereen verschillend. Tijdens een sessie lig je ontspannen op de massagetafel. Je houdt gewoon je kleren aan, alleen je schoenen trek je uit. De behandelingen zijn geheel ‘hands-off’, je wordt dus niet aangeraakt.

The Reconnection
Voor een Personal Reconnection kun je kiezen als je weet dat je toe bent aan een duidelijke stap voorwaarts of als het voelt alsof je leven op dit moment ergens knelt. Maar een Personal Reconnection kun je ook doen als je nieuwsgierig bent naar wat het jou brengt. Letterlijk staat reconnection voor opnieuw verbinden. Het her-verbindt ons met de volledigheid van het universum en daarmee met de compleetheid in onszelf.