Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Present


Marieke Gels
Antwerpsestraatweg 310
4624 JL Bergen op Zoom
Noord-Brabant
06 10725010

www.present-info.nl
present@home.nl
 
Disciplines:
Coaching & Counseling, Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Ik ben Marieke Gels. In 2008 ben ik in aanraking gekomen met Reconnection healing. Ik was en ben er erg van onder de indruk en wil dit delen met zoveel mogelijk mensen. Ik heb level I,II en III gedaan en mag me Reconnective Healing Practitionar™ noemen.

Naast reconnection healing bied ik coaching aan. Ik heb jarenlange ervaring in de not- for the profit sector en binnen de gemeentelijke overheid.Ik bied mijn nuchterheid en betrokkenheid aan bij een stukje van jouw weg.

Ik volg voor het tweede jaar de opleiding van Mind en Body Coach van Roy Martina. Hiervoor heb ik me ondermeer bezig gehouden met werken vanuit het ‘Handboek der spiegelogie” , NLP en het werk van Byron Katie.

De Reconnectie vindt altijd in twee sessies plaats, bij voorkeur op twee elkaar opvolgende dagen. Een sessie duurt ongeveer 50 minuten tot een uur. Reken per sessie op ongeveer anderhalf uur met voor en nabespreking. Het wordt aanbevolen (maar is niet verplicht) om voor de Reconnectie eerst een paar Reconnective Healing sessies te doen.