Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Healing & Bewustzijn


Eddy Huisman
Croleskwartier 27
8651 HB IJlst
Friesland
0515 414986
06 53645349

www.balancefrl.nl
info@balacefrl.nl
 
Disciplines:
Malva Therapie, Quantum Touch, Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Ik ben Eddy Huisman geboren in 1967 in Sneek en thans woonachtig in IJlst waar ik mijn praktijk vanuit huis voer.
Ongeveer 15 jaar geleden ben ik een cursus magnetiseren gaan doen, de aanleiding was eigenlijk bij toeval, op een beurs kwam ik iemand tegen die cursussen gaf en vertelde al begonnen te zijn met de cursus, dus een inhaal middag gedaan bij haar thuis met een andere cursist en wat bleek die tinteling in mn handen als je magnetiseert kwam mij heel bekend voor. Want dat gevoel ken ik immers al mn hele leven.

Op dat moment was ik niet bewust van het voelen van energie overdracht. Diverse workshops en cursussen gevolgd met zelfs een gastoptreden met psychometrie in een zaal. Een paar jaar later ben ik een opleiding gaan doen volgens de MALVA methode en deze tweejaars opleiding gehaald als chakra- therapeut en chakra-specialist. Ik vind het mooie van deze opleiding is dat de informatie via een diep-trance medium is doorgegeven en daardoor zuiver en zonder al te veel beïnvloeding van buitenaf is opgetekend. 

Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met de Quantum-Touch methode en de ervaringen hiermee zijn opmerkelijk te noemen. Quantum Touch is een behandelmethode welke met eenvoudige handposities en speciale adem- en lichaamsconcentratie technieken goede resultaten weet te bereiken.