Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Holistisch Energetisch Therapeut


Joan van Vulpen
Griegstraat 20
3816 LV Amersfoort
Utrecht

06 22843369

www.joanvanvulpen.nl
info@joanvanvulpen.nl
 
Disciplines:
Energetische Therapie, Holistische therapie, Regressie- Reïncarnatietherapie
 
Omschrijving:
Hallo, ik ben Joan van Vulpen. Geboren en getogen in Amersfoort, in 1965. Ik woon samen met mijn vriend en we hebben 2 heerlijke zoons.

Bij Caduceus in Lieveren heb ik de opleidingen healing, intuitief lichaamsbewustzijnsmassage en reading gedaan. Tijdens deze opleidingen ben ik mijn persoonlijke gids Blue Moon tegen gekomen. Om er zeker van te zijn dat hij echt mijn persoonlijke gids is, heb ik een regressietherapie onder begeleiding van mijn persoonlijke gids gedaan. Dit was voor mij een geweldige ervaring, het gevoel van thuis komen.

Later ben ik in contact gekomen met Het Transformatiehuis, hier heb ik een aantal cursussen gevolgd onder andere, leren leven en werken met mijn persoonlijke gids. Door deze cursussen ben ik veel bewuster van mijn leven geworden en begrijp ik waarom ik bepaalde ervaringen nodig had om te kunnen groeien op zielsniveau.
Hier heb ik ook mijn diepste angst leren loslaten en een cursus gevolgd "de reis naar jezelf ". (een programma dat het mogelijk maakt je zonder oordelen of andere mentale belemmeringen te laten leiden door je ziel)

Ik begeleid mensen in hun bewustwordingsproces, hierdoor onstaat er weer meer ruimte in hun leven en kunnen zij met meer "lichtere"energie verder. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en je gevoel. Kortom: de zon in jou krijgt weer meer ruimte om te gaan stralen.


aura chakra amersfoort
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BHET - Beroepsvereniging Holistisch Energetisch TherapeutRING - Stichting Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid