Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Sarasvati Praktijk voor Lichamelijk Welzijn


Maria Nieuwenhuizen
Wollinghuizerweg 69
9541 VA Vlagtwedde
Groningen

0618210817

www.universeleheling.nl
mnieuwenhuizen@kpnplanet.nl
 
Disciplines:
Reconnection - Reconnective Healing, Reiki
 
Omschrijving:

Mijn naam is Maria Nieuwenhuizen en ik ben geboren in 1948. In 2004 kwam ik voor het eerst in aanraking met enenergiewerk waardoor mijn nieuwsgierigheid naar de spirituele wereld nog groter werd. Het volgende kwam op mijn pad.

Reiki De letterlijke betekenis van het Japanse woord Reiki is "universele energie", Rei betekent universeel en Ki staat voor energie. Reiki is een methode op het gebied van werken met energie. Ieder is van nature (d.w.z. vanaf de geboorte) in staat om energie uit het energieveld te nemen. Dat vermogen wordt door verschillende oorzaken in meer of mindere mate gehinderd, waardoor we niet meer in staat zijn voldoende energie te nemen.  Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om energie op te nemen hersteld wordt en dat daardoor beter energie opgenomen kan worden.

Shambhala Multi Dimensional Healing is geen techniek. Het is het bewerkstelligen van heelheid en vrijheid. Het is in je kracht komen door Liefde en anderen bekrachtigen door Liefde. Het is leven in vrijheid zonder oordeel en zonder angst. Je kunt anderen helpen heel te worden met deze energie.

The Reconnection van Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Sinds 2008 mag ik mij Practitioner noemen voor The Reconnection aangezien ik Level I, II en III gevolgd heb. Voor velen een veranderende levenservaring. Door het gebruik van nieuwe frequenties wordt heling bewerkstelligd op diverse niveaus van je functioneren.

Mijn praktijk is gevestigd aan huis.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

Vereniging Cirkel