Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Praktijk voor Healing en Klanktherapie


Arie van der Meijden
Het Laantje 1
3371 AZ Hardinxveld-Giessendam
Zuid-Holland
0184 614633

www.healing-reconnection.nl
info@healing-reconnection.nl
 
Disciplines:
Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Jaren geleden ontdekte Arie van der Meijden tijdens een cursus bio-energetica dat hij ‘genezende handen’ heeft. Tijdens deze cursus stroomden er bij bepaalde oefeningen genezende energieën uit zijn handen. Hij ontdekte dat hij zich op een eenvoudige en natuurlijke wijze als kanaal kan openstellen voor genezende energieën (frequenties) uit het universum. Krachten in het universum die de mensheid willen dienen voor genezing en verder willen brengen op het pad van evolutie.

Arie heeft zich na deze ontdekking verdiept in allerlei genezingsmethoden zoals o.a. Reiki, Touch for Health en Egyptian healing. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd op het gebied van spirituele ontwikkeling, zelfgenezing, chakra healing, reading, handlijnkunde, regressietherapie en heeft hij meerdere meditatie- en inwijdingsscholen doorlopen.

In 2008 kwam hij in contact met de Amerikaanse arts en chiropractor Dr. Eric Pearl. Van hem leerde hij de principes van Reconnective healing en leerde hij hoe hij aan anderen een Persoonlijke Reconnectie kan geven.

Hij ontdekte dat het principe van de Reconnective healing geheel aansluit bij hetgeen hij reeds zelf praktiseerde.

Mocht u een afspraak met Arie van der Meijden willen maken voor een Healing, Persoonlijke Reconnectie
of Klankhealing dan kunt u dat door middel van een email. U krijgt dan een bevestiging, instructies en een routebeschrijving. info@healing-reconnection.nl