Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Rezonans


Ans de Graaf
Oude Borculoseweg 12
7231 PR Warnsveld
Gelderland
0575 431171
06 51257921

www.rezonans.nl
info@rezonans.nl
 
Disciplines:
Bloesemtherapie, Coaching & Counseling, Kunstzinnige Therapie, Reconnection - Reconnective Healing
 
Omschrijving:
Mensen helpen bij transformeren en genezen met alternatieve complementaire geneeskunde is mijn missie. Ik gebruik hierbij de nieuwe energiefrequenties op aarde, aangereikt door Eric Pearl. Ik help je (meer) in contact te komen met je blauwdruk van gezondheid. Hierdoor kan verdieping en/of genezing plaatsvinden. Het motto hierbij is: *Samen op weg naar een leven als gezonde mensen op een gezonde aarde.*

In 1995 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Bezinningscentrum, Groepsaccommodatie en Conferentiecentrum. Vanaf die tijd volgde ik intuïtieve, spirituele trainingen en ondernemingscursussen naast elkaar. Voor mij een uitdaging om hier mijn eigen vorm aan te geve en mijn kwaliteiten hierin een plek te kunnen geven. En zeker ook om mijn valkuilen en schaduwkanten tegen te komen.

Coaching
Samen met jou kijken we, horen we, voelen we, zoeken we .... Ik zie mezelf als een holistische levenspadcoach. Ik ondersteun bij het realiseren van wensen en verlangens op elk gebied. De inhoud en verloop van een coachingtraject is telkens anders. Dit hangt af van jouw persoonlijke vraag of omstandigheden; ieder persoon of situatie is uniek.

Bloesemtherapie
In oorsprong zijn de eerste bloesemremedies gemaakt door de Engelse internist Dr. Bach in de jaren ’30 van de vorige eeuw. Daarna zijn er meer systemen ontstaan, zoals de Californische-, de Nederlandse-, de Australian Bush Flowers-, de Alaska Bloesem-, de Alaska omgevings-, en de Fox Mountain remedies, enz. Ieder heeft zo zijn eigen “werkingsgebied”, doordat de energie van land tot land en van continent tot continent verschilt. Ook is het degene die ze maakt, die er wat van zijn eigen uitstraling aan toevoegt, door het intense contact met de bloemen in de voorbereiding tot het maakproces. De Nederlandse remedies werken sterk, ze zetten dingen snel om, waardoor ook gauw verandering wordt ervaren in emotionele problemen.

Retraite
Rezonans biedt je de gelegenheid om je terug te trekken in de rust en de ruimte van het Achterhoekse platteland voor een persoonlijke retraite. Voor mensen die behoefte hebben aan bezinning en verdieping in hun leven. Soms zoek je een plek waar je je aandacht naar binnen kan richten. Een plek waar je je innerlijke weg kan volgen. Een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt. Een plek waar je je hart kunt openen om van binnenuit tot inzicht te komen wat de volgende stap in je leven moet zijn.

Reconnection
Veel mensen voelen dat er op de aarde een verandering gaande is. Een verandering al voorspelt door o.a. Nostradamus en de Inca's. Een nieuwe aarde staat op het punt geboren te worden. Wij mensen merken dit op gebieden als;
Bewustzijn: bewustzijn van wie je werkelijk bent / bewustzijn van de eenheid van alles
Wetenschap:quantumfysici hebben ontdekt dat tijd niet lineair is maar expandeert / alles bestaat uit energie
Alternatieve Gezondheidszorg / Alternatieve Geneeswijze:besef van de werking van de hersenen / nieuwe behandelingen (energie, licht)
Politiek: klimaatverandering / milieu / vrede / globalisering

Hoe dan ook, is het een verdieping van onszelf. We zijn samen op weg naar een andere toekomst met ontwikkelingen die onze fantasie nog te boven gaan. The reconnection en reconnective healing maken als energetische therapie deel uit van deze toekomst met geweldige resultaten.

Voor meer informatie over Rezonans,
de Praktijk en wat ik aan kan bieden,
kijk even op mijn site:

www.rezonans.nl

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

ABvC - Algemene Beroepsvereniging voor Counselling