Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Innerlijk Welzijn - Praktijk Natuurgerichte Therapie


Ciscy van der Klei
Bezuidenhoutseweg 460A
2594 BE Den Haag
Zuid-Holland
070 3816716

www.innerlijkwelzijn.nu
info@innerlijkwelzijn.nu
 
Disciplines:
Auratherapie, Celzouttherapie, Chakratherapie, Coaching & Counseling, Energetische Therapie, Gedragstherapie, Kindertherapie, Klanktherapie - Klankschalen - Klankmassage, Malva Therapie, Regressie- Reïncarnatietherapie, Relatietherapie, Stressconsultant, Tachyon
 
Omschrijving:
Zorg voor innerlijk welzijn

Ontspanningsbehandeling: ontstressen, energie opladen, massage, meditatie, numerologie.
Reinigingsbehandeling: emotionele vervuiling, onverwerkt verdriet, blokkades opheffen,
burn out, psychosomatische klachten.
Regressietherapie: traumaverwerking, angsten, depressie.
Gesprekstherapie: gedragsanalyse, coaching, hoogsensitieve personen.
Relatiebegeleiding.
Zwangerschapsbegeleiding, overgangsklachten.
Stervensbegeleiding.


BEWUSTWORDING > VERWERKING > ONTWIKKELING


Chakra’s vormen de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam waardoor de levenskracht stroomt. Onze gezondheid, fysieke en spirituele ontwikkeling zijn van deze centra afhankelijk. Als onze chakra’s goed werken, hebben we minder last van ziekten, kunnen we veel gemakkelijker liefde geven en ontvangen, goed en duidelijk communiceren en helder en efficiënt denken.
Chakra’s helpen je dus om lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te blijven.

Behandeling met Klankschalen
Klanken zijn een product van de natuur, puurder kan niet. Ons ganse lichaam bestaat, zoals alles in de wereld en de kosmos, uit trillingen. Trillingen resoneren met elkaar, ze kunnen niet zomaar worden tegengehouden. Trilling is een universele taal, overal ter wereld reageren zowel mens, dier, plant als voorwerpen op klanken. Bij een gesprekstherapie kan men zich nog afschermen, klanken kan men echter niet tegenhouden, die doen altijd hun werk.
De boventonen die klankschalen produceren brengen je fysieke, emotionele en spirituele ener- gieën terug op één lijn. Je hoeft niet in klankschalen te geloven om erdoor geraakt te worden.

Testen met de biotensor
De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. De biotensor maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld allergieën, schimmels, parasieten, maar ook op vitamines, mineralen of voedselcombinaties. In zeer korte tijd is het mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van de balans in uw lichaam, eventuele tekorten of juist een overschot aan belastende stoffen.
Tevens kunnen de organen getest worden op hun optimale werking.

Ciscy van der Klei
Energetisch/Psychologisch
Therapeut
Bezuidenhoutseweg 460A
‘Marlot’
2594 BE Den Haag
(070) 3 816 716

* Vergoeding door meerdere verzekeringsmaatschappijen.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BATC - Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangen Associatie ConsumentenBvMT - Beroepsvereniging voor Malva TherapeutenRBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg