Vind nu een alternatief arts / therapeut in

PRAKTIJK Uit en Thuis


Joyce Uitentuis Hogenbirk
Lemsterpad 54 A 19
8531 AA LEMMER
Friesland
0610490931
0610490931

Joyce Uitentuis Hogenbirk op FacebookJoyce Uitentuis Hogenbirk op LinkedIn
www.praktijkuitenthuis.nl
info@praktijkuitenthuis.nl
 
Disciplines:
Coaching & Counseling, Dorn methode, Manuele Therapie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Natuurgeneeskunde, Reiki, Stoelmassage
 
Omschrijving:De praktijk bestaat sinds 2003 (inschrijving KvK 2005). Ik heb diverse opleidingen gevolgd en ben HBO / Universitair geschoold en volg elk jaar bij- en nascholingen.

Ik behandel op holistische wijze en kijk daarmee niet alleen naar je klacht, maar naar jou in zijn geheel als mens. En dat doe ik zowel 'Uit' (bij bedrijven) als 'Thuis' (in mijn praktijk).Wat
kan je van mij verwachten als holistisch therapeut?
Je kan terecht voor behandeling van klachten aan het hele bewegingsapparaat; bijvoorbeeld van je enkel, onderrug, of nek, schouders, maar ook voor uitstralingspijnen, spierpijn, of hoofdpijn.
Welke therapie of behandeling je nodig hebt, blijkt uit de intake en het onderzoek. Behandeling kan op verschillende manieren, afhankelijk van de klachten en je behandelwens.

De behandeling is volgens 5 natuurgeneeskundige principes opgebouwd uit energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Hiermee ondersteun je uiteindelijk jouw immuunsysteem wat de werkelijke basis is van je gezondheid, ongeacht de aanleiding waarmee je in mijn praktijk kwam.

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en jouw situatie (klacht) is altijd de aanleiding, en bepaalt bewust of onbewust, wat er nodig is om weer in balans te komen.

De gehele behandeling (intake, basis(functie-)onderzoek, testen, behandeling, natesten, advies en/of oefeningen meegeven) is hierop gericht.
Alles kan van belang zijn, vandaar de term ‘holistisch’.

Keuze uit behandeling, massage of beide
Bij mij koop je tijd en samen bespreken we wat we daarmee doen. We vullen het net zo in met wat jij nodig hebt. Onderzoek en behandeling? Therapie? Massage? Of beide? Alles kan. Dat maakt een consult zo effectief!

Ik neem ruim de tijd voor elk consult (maximaal 90 minuten).

Kijk voor meer informatie op mijn website!

Uit en Thuis
Ik werk in mijn praktijk in Lemmer en geef '25 minuten sessies' (behandelingen) op locatie bij bedrijven.
Vandaar de naam Uit en Thuis.

Arbo, gezondheid, preventie en vitaliteit bij bedrijven!
Sinds 2005 werk ik op locatie bij bedrijven. Praktijk Uit & Thuis heeft inmiddels een breed divers aanbod als het gaat om gezondheids- en welzijnsbevorderende maatregelen (arbo, gezondheid, preventie en vitaliteit) die uitstekend passen binnen het Arbeidsomstandigheden beleid van een onderneming.

25 minuten sessies
’25 minuten sessies’ is de nieuwe naam die ik gegeven heb aan stoelmassage bij bedrijven, ook wel bekend als bedrijfsmassage. Waarom een andere naam? Omdat ik meer mogelijkheden te bieden heb dan alleen stoelmassage.

In de 25 minuten sessies gaat het om gezondheidsbevorderende handelingen, ontspanning, klachtenbehandeling, betere balans tussen lichaam en geest, en preventie. Ik hanteer verschillende therapieën, behandelmethodes en -technieken, en massages met of zonder olie. Net wat je wilt, net wat er nodig is.

Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon.

Ik heb jaren lang goede ervaring met deze sessies, met zeer goede resultaten, waar bedrijven en hun medewerkers erg blij mee zijn!  Lees hier verder!

Kwaliteitssysteem praktijkvoering
Het kwaliteitssysteem is op verschillende manieren gewaarborgd.  Lees er hier meer over.

Zorgverzekeraars
Consulten bij Praktijk Uit & Thuis worden door een aantal zorgverzekeraars vergoed. De mate van vergoeding is per zorgverzekeraar verschillend en wordt mede bepaald door wat je aanvullende verzekering is. Lees hier verder. 

 

 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

BATC - Beroepsorganisatie Therapeuten & Belangen Associatie ConsumentenNGS - Nederlands Genootschap voor Sportmassage