Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Pro-Enerchi


Henriëtte Das
Haanderik 134
3401 EW IJsselstein
Utrecht
030 7514559

www.pro-enerchi.nl
info@pro-enerchi.nl
 
Disciplines:
Acupunctuur, APS Therapie, Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Iriscopie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Natuurgeneeskunde, Reiki, Stoppen met Roken, TCM ( Traditional Chinese Medicine), Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
'Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding' 

Deze uitspraak van de Griekse arts Hippocrates (4de eeuw voor Chr.) en grondlegger van de hedendaagse geneeskunde is het uitgangspunt van Pro-EnerChi, praktijk voor voeding, acupunctuur, massage en pijnbestrijding van Henriëtte Das. 

In deze praktijk wordt niet alleen gekeken naar het gewichtsverlies, maar naar uw hele gezondheid. Dit om te voorkomen dat u na het afvallen weer terugvalt en weer in gewicht toeneemt. Afvallen is niet moeilijk maar slank blijven is voor iedereen die weet wat overgewicht is, altijd de grootste uitdaging. Daarom krijgt u veel informatie over volwaardige en smakelijke voeding. Dit alles toegespitst op u persoonlijk en aan de hand van de laatste inzichten op het gebied van natuurlijke voeding, zonodig ondersteund met acupunctuur.

Acupunctuur
henriette das afvallen en gewichtsbeheersing ijsselsteinVoor een beter begrip van acupunctuur is het handig de filosofie ervan te kennen. De grondleggers van de acupunctuur hechtten waarde aan een aantal oude Chinese opvattingen. Een van die opvattingen is dat het menselijk lichaam op gang blijft door een interne energie-bron: chi. Men geloofde dat ziekten geen kans kregen om door te breken zolang die interne energie vrij door het lichaam bleef stromen. Naast chi spelen ook de termen yin en yang een centrale rol.

Het belangrijkste principe van acupunctuur is dat op het menselijk lichaam specifieke punten zitten, die kunnen worden beschouwd als de poorten voor chi. In het menselijk lichaam lopen twaalf hoofdmeridianen of kanalen, waarlangs chi kan stromen. Als één of meer van deze meridianen afgesloten zijn, wordt de doorstroming belemmerd met ziekte als gevolg. De meridianen liggen net onder de huid en corresponderen met organen en hun functies.

Dermotherapie®
dermotherapie henriette das ijsselstein amersfoortDermotherapie® is een behandelmethode van de huid, onderhuid en het onderhuidse bindweefsel. Hierbij wordt met behulp van het Starvac SP® Dermotherapie® apparaat de huid opgezogen en afgerold.
Door deze intensieve vorm van bindweefselmassage zal:

- de doorbloeding van de huid sterk verbeteren
- afvalstoffen snel afgevoerd worden
- het onderhuidse vet los gemaakt worden en afgevoerd
- het onderhuidse bindweefsel zijn elasticiteit terug krijgen
- de huid er beter uit gaat zien en zachter aanvoelen

De behandeling met de Starvac® helpt het lichaam vorm te geven en is de meest succesvolle methode ter bestrijding van cellulitis.

Afvallen en uw gewicht blijvend beheersen
In mijn praktijk gebruik ik diverse inzichten en behandelmethodes om u te ondersteunen. Ik gebruik de produkten van Prodimed, welke door Libelle als beste getest is naast 10 andere diëten. Niet alleen gezond, maar zeker smakelijk, want u wilt het immers volhouden. Prodimed is een proteïne-dieet dat gebaseerd is op een fase-systeem, dat u geen hongergevoel geeft, geen spiermassa verminderd en zeker geen jo-jo effect kent. Een intake vooraf en persoonlijke begeleiding gedurende de verschillende fases maken dat u 6 tot 10 kilo per maand kan afvallen.

De combinatie van persoonlijke begeleiding, acupunctuur en Prodimed biedt u een uniek en effectief behandelprogramma om blijvend van uw overgewicht af te komen. Mede dankzij acupunctuur en de verscheidenheid aan smaken van de Prodimed, is dit dieet goed vol te houden zonder honger en boekt u verbluffende resultaten. 

Voor meer informatie, mijn website of voor het maken van een afspraak, klikt u op de afbeelding hieronder.
afvallen gewichtsbeheersing ijsselstein amersfoort henriette das
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

NWP - Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns