Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Herbora - Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn


Petra Oord
Otterswijk 9
7701 PC Dedemsvaart
Overijssel
0523 638285
06 45963808

www.herbora.nl
herbora@online.nl
 
Disciplines:
Ademtherapie, Bloesemtherapie, Coaching & Counseling, Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Massage (alle vormen vallen hieronder), Natuurgeneeskunde, Voetreflextherapie
 
Omschrijving:
Mijn naam is Petra. Ik leef samen met Peter en we hebben 3 opgroeiende kinderen. We leven op een boerderijtje met een grote moestuin, wat koeien, schapen, kippen, konijnen, een poes, een hond en een paard. We zijn een beetje ‘zelfvoorzienend’, ik verbouw onze eigen groenten en kruiden, en we gebruiken vrijwel altijd 2e hands materialen bij veel dingen die we hier doen.


Ik ben als verpleegkundige 15 jaar in de zorg werkzaam geweest, daarna volgde ik de 3-jarige Kruidenvakopleiding tot kruidenvakvrouw te Witte Paarden.
Ook volgde ik cursussen in Kristalmassage (edelsteenmassage) en Shamballah healing.
Momenteel volg ik de opleiding tot Sabbaydi Masseur®.
Ik ben aangesloten bij een Kruidenforum, hierin zitten kruidenvakmensen die via een site contact met elkaar hebben over allerlei onderwerpen op kruidengebied.

De praktijkruimte - mijn Hut
kruidengeneeskunde dedemsvaartOp ons erf staat de praktijkruimte van Herbora: een grote houten ‘hut’. Hij is van alle gemakken voorzien: er staat een houtkachel,
er is een keukentje, een w.c. en een slaapplaats en er heerst: Rust. 

Een plek om jezelf te zijn en om even afstand te kunnen nemen.
Back to basic en Natuurlijk Eenvoudig!

Herbora - Praktijk voor Natuurlijk Gezond Zijn biedt u:
In de hut van Herbora is ook ruimte voor activiteiten als vrouwencirkels.
Vrouwencirkels zijn bijeenkomsten van vrouwen die elkaar stimuleren en ondersteunen in hun vrouw-zijn. (zoals dat heel lang geleden ook gedaan werd) En dat is een vrouw in al haar facetten: het ontvankelijke, het intuïtieve, het beschouwende, het verzorgende, het alwetende, maar ook het impulsieve, het creatieve.

kruidengeneeskunde dedemsvaart petra oordHet Jaarwiel
De natuur heeft met haar seizoenen, haar maanstanden en planeten een steeds voortdurende kringloop. 
Wij mensen zijn ‘natuurlijk’ onderdeel van dit alles, alleen we zijn onze verbinding hiermee een beetje uit het oog verloren. Het is goed om deze verbinding weer te herstellen en je te herinneren wat een seizoen je wil vertellen. 
Als je je bewust wordt van de cycli in de natuur, krijg je ook meer inzicht in jezelf en je zult merken dat als je leven hier wat op aanpast, dat je je prettiger en energieker gaat voelen: je gaat meer met de stroom mee.

Meer informatie en een afspraak maken
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, kijk even op mijn website. Voor het maken van een afspraak kunt u het beste even bellen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in dan bel ik zo spoedig mogelijk terug. Graag tot ziens
 

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen:

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgVBAG - Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze