Vind nu een alternatief arts / therapeut in

ANVAG - Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurveda Geneeskunde


Contactgegevens
Secretariaat ANVAG
Postbus 14632
1001 LC Amsterdam
06 21204223
info@anvag.nl
www.anvag.nl


Omschrijving:
De Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurvedische Geneeskunde (ANVAG) is een onafhankelijke beroepsvereniging voor regulier en ayurvedisch geschoolde artsen en therapeuten, die zich beroepsmatig bezigen met het praktiseren van de ayurvedische geneeskunde. Niet praktiserende beroepsbeoefenaren op ayurveda gebied kunnen weliswaar geen registerlid worden van de ANVAG, maar zijn van harte welkom om als buitengewoon lid hun bijdrage leveren aan de bevordering van Ayurveda in Nederland. 

Naast het behartigen van de maatschappelijke belangen van de leden streeft de vereniging naar verspreiding en bewaking van het gedachtegoed van Ayurveda als een (natuur)geneeskundig systeem, een holistische levenstijl en een levensvisie zoals vastgelegd in de klassieke handboeken en geschriften. Dit doet de vereniging middels uitwisseling van multiplurele ervaringen en meningen tijdens ledenvergaderingen en middels kennisoverdracht aan derden via door de leden te organiseren lezingen en/of symposia.


De ANVAG zal op diverse fronten gaan samenwerken met de NVF en met de ABNG-2000.Deze beroepsvereniging is erkend door de volgende zorgverzekeraars:

Avéro AchmeaBesuredCZ Direct
 
De FrieslandDe GoudseDelta Loyd
 
FBTOIK!Kiemer
 
LancyrOHRAONVZ
 
OZF AchmeaPNO ZiektekostenUnited Consumers
 
UnivéVGZVVAA
 
YouCareZilveren Kruis Achmea

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Er kunnen voorwaarden worden gesteld, bijvoorbeeld: alleen na doorverwijzing huisarts.Terug naar overzicht