Vind nu een alternatief arts / therapeut in

MMV - Moerman Vereniging


Contactgegevens
Centraal Bureau MMV
Postbus 508
2400 AM Alpheb aan den Rijn
0172 497944 (0900 - 1300)
info@moermanvereniging.nl
www.moermanvereniging.nl


Omschrijving:
De MMV stimuleert natuurlijke kankerbehandeling en ondersteunende therapieën. Aan de basis hiervan ligt de traditionele Moermantherapie van de arts Cornelis Moerman (1893-1988). Hij zette gezonde voeding en voedingssupplementen in ter bestrijding van kanker.

De MMV sluit in haar boodschap en adviezen aan op de reguliere medische behandeling die kankerpatiënten ondergaan.

Naast natuurlijke kankerbehandeling bevordert de MMV preventie, ter voorkoming van kanker. Natuurrijk Leven van de MMV helpt mensen om die gezonde keuzes in zowel hun voedings- als leefstijl te maken.

De inzet van de MMV is om de relatie tussen voeding en kanker zo veel mogelijk wetenschappelijk te onderbouwen. Ook zijn de vele verhalen van kankerpatiënten van grote waarde, waarin zij vertellen mede door de Moermantherapie te zijn genezen of ervaren te hebben dat hun kwaliteit van leven erdoor toenam.

De MMV is ervan overtuigd dat mensen meer regie kunnen hebben over hun eigen gezondheid, zowel kankerpatiënten als gezonde mensen. Samen met de MMV kunt u werken aan uw gezondheid!Deze beroepsvereniging is erkend door de volgende zorgverzekeraars:

AgisOZF AchmeaProLife zorgverzekeringen
 
Take Care Now!

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Er kunnen voorwaarden worden gesteld, bijvoorbeeld: alleen na doorverwijzing huisarts.Terug naar overzicht