Vind nu een alternatief arts / therapeut in

SVR - Stichting Vakgroep Reflexzonetherapeuten


Contactgegevens
Secretariaat SVR
Pastoor van Zantenlaan 23
1189 WD Nes aan den Amstel
info@pedesther.nl
www.stichtingvakgroepreflexology.nl


Omschrijving:
Een organisatie die zich inzet voor de belangen van reflexzonetherapeuten
  1. Voor de belangen van afgestudeerde studenten en reflexologen die op een nationaal en internationaal gebied op de hoogte willen blijven wat betreft reflexologie, geven wij bij en nascholing. Voor aangeslotenen en sympathisanten is dit met korting.
  2. Bovendien is de SVR een aangesloten organisatie van: RING ( Registratie Instituut Natuurgerichte Gezondheid)
  3. Een onafhankelijk examen instituut, die met de samenwerkende scholen, waar door onderlinge overeenstemming, wat betreft de af te nemen examens, afgestemd op de landelijke en Europese eisen.
  4. Een overkoepelend orgaan wat betreft de samenstelling van de lesstof welke gegeven wordt op de aangesloten opleidingsinstituten. De lesstof wordt na intern overleg met de opleidingsinstituten vastgesteld.
  5. Een researchcommissie welke zorg draagt dat onderzoeksmethoden volgens een wetenschappelijk verantwoord protocol wordt verricht.
SVR is lid van NNG en haar leden zijn geregistreerd bij stichting RING.Deze beroepsvereniging is erkend door de volgende zorgverzekeraars:

BesuredDe Goudse

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Er kunnen voorwaarden worden gesteld, bijvoorbeeld: alleen na doorverwijzing huisarts.Terug naar overzicht