Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Darmklachten


De epidemie van parasitaire infecties. - Drs Saskia van As

Titel Darmklachten (3e druk)
ISBN 907767103
Prijs € 19,50 incl Btw
E-mail info@mglab.nl


Nederlanders komen vaker in aanraking met parasieten dan zij vermoeden. Men kan besmet raken zowel op reis als binnen het eigen land; 25% van onze bevolking heeft ze in de darmen.
Het boek bespreekt laboratoriumdiagnostiek en behandeling voor eencellige parasieten, met name Dientamoeba fragilis en Blastocystis hominis. Besproken wordt darmflora-onderzoek, Canidia spp., en ontstekingsreacties van de darm.

In Darmklachten wordt de darmproblematiek vanuit een heel nieuw gezichtspunt benaderd: centraal staan de samenhang van voeding en de hechting van schadelijke cellen aan de darmwand. Het advies is dan ook om parasieten niet alleen met medicijnen te bestrijden, maar ook om de darm te versterken. Het boek wordt warm aanbevolen aan de geïnteresseerde leek en behandelaar. 

Saskia van As is opgeleid als huisarts, is al 31 jaar werkzaam als consultatief natuurarts en heeft praktijk aan huis. Zij volgde een opleiding parasitair laboratoriumonderzoek en legt zich toe op wetenschappelijk publicaties.
Drs van As is lid van de MBOG en de NAAV.


Het boek wordt per post verzonden, met de factuur.
Er wordt € EUR 2,20 portokosten berekend binnen Nederland. Per bestelling van het boek Darmklachten wordt € 21,70 berekend.
Portokosten voor het buitenland (ook België) bedragen EUR 4,44. Totaal factuur € 23,94. Alle bedragen inclusief 19% Btw


Bestelformulier:Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnr
E-mail
Aantal