Vind nu een alternatief arts / therapeut in

2 Grote roofovervallen op klaar lichte dag.

dinsdag 26 februari 2013

'Buit roofoverval Brussels Airport 50 miljoen dollar'

BRUSSEL - Bij de roofoverval op de Brusselse luchthaven Zaventem is voor 50 miljoen dollar (ruim 37 miljoen euro) aan diamanten buitgemaakt. 

Dat hebben bronnen binnen de Antwerp World Diamond Centre dinsdag laten weten.
Volgens de bronnen gaat het voornamelijk om ongeslepen diamanten afkomstig uit Antwerpen. Acht zwaarbewapende mannen overvielen maandagavond een vliegtuig van de Zwitserse luchtvaartmaatschappij Swiss dat klaar stond voor een vlucht naar Zürich.

Volgens de Belgische televisiezender VTM waren ze uit op een waardetransport, goud en diamanten, van de internationale firma Brink's.

De overvallers waren verkleed als politiemannen en reden in zwarte auto's met blauwe zwaailichten. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) in Brussel dinsdag verklaard. (bron: Nu.nl)

Okee? Wat heeft dit met Alternatieve Geneeswijzen te maken, of met kritisch prikken/kijken/denken/vragenstellen?
Op zich niets, maar op dezelfde dag werd er nóg een roofoverval gepleegd. Ook op klaarlichte dag, ook zeer goed voorbereid en ook op een dusdanige wijze dat de kans dat er geld terugkomt naar de rechtmatige partij zeer klein is.
Dit keer werd de misdaad in Zwitserland gepleegd. In Zwitserland waar alle mensen zo goed met elkaar omgaan, waar de cijfers over criminaliteit zo laag zijn? Ja, in Zwitserland, maar ook hier zijn grijpgrage handjes aan het werk geweest.

- Grote roofoverval in Zwitserland op klaarlichte dag, daders bekend! -

Topman Novartis krijgt € 60 miljoen als vertrekpremie.

In Zwitserland is ophef ontstaan over de vertrekpremie van topman Daniel Vasella van farmaciebedrijf Novartis. Hij krijgt omgerekend bijna 60 miljoen euro mee, op voorwaarde dat hij 6 jaar lang niet voor een concurrent van Novartis gaat werken.
Onder anderen minister van Justitie Simonetta Sommaruga is kritisch. Zij noemde de bonus van Vasella in een interview met de zondagskrant SonntagsBlick ,,enorm schadelijk voor de sociale samenhang in ons land''. De zaak ondermijnt het vertrouwen in de economie, zei de bewindsvrouw. 

In een tegenreactie van een aantal grote bedrijven werd er middels een € 20 miljoen kostende reclame-campagne uitgelegd dat alleen met deze bonussen de juiste mensen voor de juiste functie zijn te vinden. Vergelijkbaar met het commentaar van Rutte en Dijsselbloem op de Nederlandse TV. In Zwitserland moest het Old boys network de zendtijd dus kopen. Hier in Nederland niet. Die zendtijd werd beschikbaar gesteld in het journaal, waardoor de boodschap als 'de waarheid' werd gepresenteerd.

Lieve mensen, als je een oprotpremie van miljoenen euro's in het vooruitzicht stelt, komt niet een terzake deskundig persoon maar een zakkenvuller zich melden. Dat weet ieder kind op het speelplein. 

De vaccinaties van Novartis zijn trouwens verboden in Italië.

Delen op Facebook

Er is 2 keer gereageerd


Geplaatst op dinsdag 26 februari 2013 om 15:37:12 door Vincent vd Zande
Vandaar die torenhoge premies, maar vergoeden doen ze toch niet.
Geplaatst op dinsdag 26 februari 2013 om 15:31:37 door Paul
Ik heb ooit een leraar maatschappijleer gehad die heel bot stelde:
Als je 1 persoon vermoord ben je een moordernaar,
als je er 10 vermoord ben je een serie-moordenaar,
als je er duizenden vermoord ben je waarschijnlijk een staatshoofd.
Ik begrijp die man nu heel goed. Triest maar hij had gelijk.

Reageren op dit artikel


Naam: *
E-mail:
Website:http://
Reactie: *
Beveiligingscode: