Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Welkom in de Middeleeuwen, daar gaan we weer....

dinsdag 05 maart 2013

Enige tijd geleden opende ik mijn blog met de bovenstaande titel. Het ging toen om het krankzinnige plan om de bijsluiters van natuurlijke middelen te verwijderen zodat niemand binnenkort nog weet hoe het ook alweer moest en ging in Grootmoeders tijd zodat de Pharmamaffia eindelijk het alleenrecht bezit om de Europeese burgers te mogen vergiftigen. Met steun van onze minister uiteraard.
Ik zie die beperking als achteruitgang en niet als vooruitgang. Het woord censuur is hier ook op zijn plaats, want onze overheid ziet het anders dus wij moeten het net zo zien. Dus er is letterlijk gezien ook sprake van een dictatuur. De leiders schrijven voor.
Dat even in het kort over de titel. Waarom nu dan weer. Nou ....hierom

In het wereldnieuws vandaag: Een bus alleen voor Palestijnen.
De Joodse bevolking voelt zich niet veilig meer met een Palestijn naast zich in de bus. Nu kan ik me voorstellen dat na alle schoolbussen, pizzeria's, discotheken en andere uitgaansgelegenheden die spontaan explodeerden na een bezoekje van een Palestijn, de publieke opinie enigzins negatief uitpakt voor een willekeurige Palestijn, maar misschien heeft dat wel een reden.

Want er is toch wel iets raars daar aan de hand, zou je op zijn minst kunnen zeggen. Want wat in de hele wereld verboden is, waar je op zijn minst VN-sancties mag verwachten, waar de Internationale Coalitie wel voor minder is komen binnenvallen en waar De Verenigde Staten direct democratie hadden ingevoerd, gebeurt er in Israël weinig.
Daar waar je 's avond een kopje koffie dronk staat de volgende ochtend een bulldozer in je voorkamer. Daar waar je opa's opa al zijn geiten liet grazen wordt je vandaag door joodse settlers onder vuur genomen die in allerijl een nederzetting hebben opgericht. Met de geruststellende waakzaamheid van een Merkava-tank naast de deur natuurlijk. 


In het groen het grondgebied van de Palestijnen, in het wit joods grondgebied. Hier bestaat een woord voor. Genocide. Hier bestaat ook een reactie op: het opblazen van schoolbussen, pizzeria's, discotheken en andere bij voorkeur westerse uitgaansgelegenheden. Want in hun ogen steunt de hele westerse wereld Israël en hun duistere plannen. 
En zo is het ook. We mogen alles roepen over Grieken, Spanjaarden, Duitsers en onze favoriet Belgen. Het wordt al iets moeilijker als we grappen gaan maken over Marokkanen, Turken of Surinamers. Maar als je in de problemen wil komen, begin dan maar eens over Joden. Zelfs bij wet geregeld. Dat is toch wel een beetje vreemd, het is niet eens een nationaliteit, het is een religieuze groep mensen. 

De geschiedenis herhaald zich
Ik moest direct denken aan de bordjes Whites Only in Zuid Africa tijdens de Apartheid, iets verder terug in onze eigen Vaderlandsche Geschiedenis: Voor Joden Verboden en de wereldberoemde Texaanse Gastvrijheid behalve als je een neger bent. 

De man hier links op de foto houdt niet eens rekening met het feit dat omstanders zouden kunnen ingrijpen, hij voelt zich werkelijk superieur.
En dat maakt het ergste in de mens los, als hij daadwerkelijk denkt dat hij beter is, meer is, meer recht heeft op iets of gewoon denkt dat hij bij wet de baas mag spelen over een ander autonoom wezen.

Ik ben dus redelijk verbaasd over de Palestijnse bus in Israël, 
want zijn ze dit soms vergeten?
We may be human, but we are still animals


Delen op Facebook

Er is 4 keer gereageerd


Geplaatst op zaterdag 06 april 2013 om 12:50:40 door Ronald
Triest maar waar helaas.
Heeft Greta Duisenberg niet ook al eens zoiets geroepen. Kijk maar eens wat dat voor resultaat had. Haar man uit de bankwereld moest direct zijn vrouw tot de orde roepen. Het gaat dus echt om iets anders.lannen waar wij niets van weten. En de onvoorwaardelijke steun van onze regering maakt het er niet beter op! Walgelijk, is hier dan niets aan te doen?
Geplaatst op dinsdag 05 maart 2013 om 12:50:09 door Paul AGO
@ Peter, op zich niets, maar als je alles los van elkaar ziet, zeg maar de reguliere zienswijze, dan zal je het grote plaatje nooit zien.

Dat totaalplaatje ziet er anders uit dan de losse afbeeldingen.
Geplaatst op dinsdag 05 maart 2013 om 12:47:42 door Peter Frens
Geweldig!
Maar wat heeft dit met alternatieve geneeskunde te maken?
Geplaatst op dinsdag 05 maart 2013 om 10:49:42 door Lydia
Om helemaal verdrietig van te worden. Leren we dan helemaal niets?

Reageren op dit artikel


Naam: *
E-mail:
Website:http://
Reactie: *
Beveiligingscode: