Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Denk even aan het milieu voordat je dit uitprint....

woensdag 09 oktober 2013

De redactie ontving vandaag een uitnodiging per mail voor de feestelijke opening van de éérste Wifi-straat in Nederland, namelijk de Marikenstraat in Nijmegen waar bezoekers gratis gebruik kunnen maken van draadloos internet. Geen moeilijke toegangscodes, geen extra reclame, zomaar gewoon op het Net. Voor wie? De bezoekers die er al zijn. 


 
Waarom, moeten ze dan allemaal met-de-kop-omlaag-wezenloos-schermpje-kijken? Beetje raar om dat dan toch te doen. 
Net zo raar als het initiatief van Ziggo om alle particuliere wifi-zenders aan elkaar te knopen zodat je nergens meer vrij van electro-smog rond kan lopen in het Noorden van het land. Schiet in Nijmegen dus ook al lekker op. Ik ben benieuwd naar de metingen van het Antennebureau en dan met name de toename in de veldsterkte ten opzichte van eerder. Weer een netwerk dat niet uitgezet kan worden.

Wat me eigenlijk nog het meeste opviel was de laatste regel onderaan de mail.

'Of ik wel even wilde nadenken over het milieu voordat ik het bericht uitprint' stond er vriendelijk.

Denk even aan het milieu voordat je een Wifi-straat inricht. 

En Nee, we komen niet.

Delen op Facebook

Er is 2 keer gereageerd


Geplaatst op donderdag 10 oktober 2013 om 21:05:22 door Maddie
Je zal er maar wonen. Ik heb bewust niets wat met zenders werkt, telefoon gewoon met draad en de PC ook. Lekker ouderwets geen GSM en dan zal je zeker ongevraagd zo'n netwerk om je heen krijgen. Als service voor het koopjesvolk. Onder de noemer vooruitgang heb je niets meer te zeggen over je eigen gezondheid. Jammer.
Geplaatst op woensdag 09 oktober 2013 om 18:25:37 door Theo
Geweldig initiatief blijkt toch ongezond en in mijn ogen helemaal overbodig. Mooi dat dit even onder aandacht wordt gebracht.

Reageren op dit artikel


Naam: *
E-mail:
Website:http://
Reactie: *
Beveiligingscode: