Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Vaccin GlaxoSmithKline gelinkt aan sterfgevallen baby's

dinsdag 26 februari 2013

* Artikel is afkomstig van Nibiru.nl *

Uit vertrouwelijke stukken die onlangs aan de pers zijn gelekt blijkt dat in een periode van twee jaar tijd 36 baby’s zijn gestorven aan het vaccin Infanrix Hexa van GlaxoSmithKline.

Tussen 2009 en 2011 kreeg de farmaceut 1742 meldingen van bijwerkingen van vaccinatie, waaronder 503 serieuze bijwerkingen en 36 sterftegevallen.
Infanrix Hexa is een vaccin dat is ontwikkeld om zes ziektes te voorkomen: difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B, polio en Haemophilus influenzae type b (Hib).

Sinds het vaccin in 2000 op de markt is gekomen zijn er 73 baby’s aan gestorven, zo meldt de website Initiative Citoyenne. De site merkt verder op dat slechts een tiende van de bijwerkingen van vaccinatie wordt gemeld. In werkelijkheid kan het probleem veel groter zijn dan gedacht.

Uit de stukken (pdf) blijkt dat de meeste baby’s enkele dagen na vaccinatie kwamen te overlijden. Drie baby’s stierven binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen.
De tragedie komt echter niet als een verrassing als wordt gekeken naar de ingrediënten die GlaxoSmithKline voor het vaccin gebruikt. De productinformatie (pdf) krijgen ouders zelden te lezen.

Een dosis van het vaccin bevat: 

 • Stoffen van difterie-, tetanus- en kinkhoestbacteriën
 • Filamenteus haemagglutinine
 • Pertactine
 • Recombinant HbsAg-eiwit
 • Poliovirus type 1, type 2 en type 3
 • Gezuiverde polysaccharide van Haemophilus influenzae type b (Hib) gehecht aan stoffen van tetanusbacteriën
 • Aluminiumhydroxide
 • Aluminiumfosfaat
 • 2-fenoxyethanol
 • Lactose
 • Medium 199
 • Neomycine
 • Polymyxine
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-mono-oleaat (Polysorbaat 80 of E433)
 • Polyoxyetheen-20-sorbitaan-monolauraat (Polysorbaat 20 of E432)
 • Natriumchloride
 • Water
Aluminium is een neurotoxine die wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer en beroertes. Is het na de lijst met stoffen nog een verrassing dat baby’s sterven na vaccinatie? GlaxoSmithKline mag proberen de feiten te verdoezelen, maar vroeg of laat komt de waarheid boven water.

Bron: Vactruth.com

GlaxoSmithKline.... waar kennen we die naam ook alweer van?  
Oh ja, van die vaccins die al meer dan 70 meisjes hebben gedood als bijwerking bij de inentingen tegen baarmoederhalskanker. 
Ze verkopen die troep als Gardasil en Cervarix. Diane Harper is hoofd research bij GlaxoSmithKline en heeft een duidelijke mening over het beleid, het onderzoek en de zogenaamd bewezen werking. Lees meer...
Op de website van GSK www.cervarix.ca schrijven ze gelukkig zelf al dat het niet bewezen is dat het middeltje ergens tegen helpt.

Ze geven daar wel aan dat het Cervarix KAN helpen bij de bescherming tegen HPV type 16 en 18 bij vrouwen in de leeftijd 20 tot 25 jaar. Dit doen ze niet openlijk op de site, maar in de metagegevens welke voor Google bedoeld zijn. Op de site zelf staat een regelrechte gezondheidsclaim namelijk: "Cervarix® helps protect females from 9 to 25 years of age against cervical cancer and abnormal and precancerous cervical lesions caused by HPV 16 and 18."

Maar ja, het is een grote pharmaboef dus daar doen we niets aan. We pakken liever iemand als Rahal Lamlih

Delen op Facebook

Er is 5 keer gereageerd


Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014 om 16:48:31 door oslecyybzp
srjesbmufsobujfwfhfofftxjk{fo.pwfs{jdiu, http://www.yedncxkekn.com/ hrlmwtkiek
Geplaatst op vrijdag 31 oktober 2014 om 03:44:55 door rgaxamqjuc
shmvibmufsobujfwfhfofftxjk{fo.pwfs{jdiu, http://www.djwqjzbrqs.com/ gpsvyavlli
Geplaatst op vrijdag 08 maart 2013 om 08:07:48 door roo
Weet zeker dat mijn zoontje doorvaccinnatie prik meervodige handicap heb overgehouden
Geplaatst op dinsdag 26 februari 2013 om 12:51:14 door Wendy
Mijn dochter krijgt de HPV vaccinatie absoluut niet! Ik heb werkelijk geen woorden voor deze gang van zaken. Minister Schippers maar zeuren over Alternatieve Geneeswijzen maar waarom hoort niemand haar hier over?
Geplaatst op dinsdag 26 februari 2013 om 12:40:31 door Peter Frens
Jammer om te zien dat we dit allemaal weten maar er niets aan kunnen doen. Om triest van te worden. Mijn kinderen krijgen ze niet, dit heeft tot ruzie met familie geleid en een boel onbegrip rondom ons gezin. Door dit soort berichten weet ik dat ik de juiste keuze gemaakt heb.

Ga zo door met kritisch kijken!
Mvg, Peter

Reageren op dit artikel


Naam: *
E-mail:
Website:http://
Reactie: *
Beveiligingscode: