Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Aura Soma


Aura-Soma is een bewustzijnsinstrument gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze brengt deze energieën weer in evenwicht en daardoor uw lichaam in balans.

Door de eeuwen heen heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele "wel-zijn" onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld een blauw licht gebruikt bij baby's die een onvoldoende leverfunctie hebben, en in gevangenissen roze om tot rust te komen.

Maar kijk eens dichterbij... Witte auto's verkopen minder goed dan rode. Wit staat voor schoon, puur, rein en onschuldig. Je eerste auto als 19 jarige 'stoere' jongen is dus geen lieverdje maar een rode snelheidsmachine...
Waarom staat die ene kleur mij toch niet en voel ik mij 'anders'. 
Bepaalde artiesten verbieden bepaalde kleuren op het podium, vanwege de sfeerverandering tijdens de opbouw in hun show...Dit heeft niet alleen met sterallures te maken. Kijk maar eens naar het wegbeeld in Frankrijk 's avonds.

aura somaDe middelen die in de Aura Soma Kleurentherapie gebruikt, zijn volledig natuurlijk. Deze middelen worden equilibrium genoemd en alle ruim 100 equilibriumflessen bevatten dezelfde basisingrediënten; Aroma, Steen, Kruid, Water, en Kleur. Deze vormen de basis voor een compleet systeem.
Een systeem waarbij bescherming en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

AUTHENTICITEIT wordt bij Aura Soma met hoofdletters geschreven.


(foto: Praktijk Aardewerk - Veenendaal. www.lightbow.nl )