Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Bio-resonantie therapie


Vanuit de biofysica is bekend dat biochemische processen in het lichaam (leven), bestuurd worden door elektromagnetische trillingen of golven. Deze trillingen of golven hebben een heel lage energie, pakweg duizend maal zo klein als de radiogolven die gebruikt worden voor bijvoorbeeld een GSM telefoontje. Toch besturen deze trillingen of golven allerlei biochemische- en andere processen in ons lichaam. De sterkte is daarbij niet zo erg van belang maar wel de informatie die deze trillingen of golven overbrengen.Gaat er bij de overdracht van deze informatie iets mis, dan raakt ons lichaam uit evenwicht en voelen we ons rot en worden soms ziek.

Organen, cellen, weefsels en andere zaken zijn met elkaar en met zichzelf in een harmonische trilling. Behalve dat er omstandigheden zijn waarbij de onderlinge ritmeverhoudingen verstoord zijn, kunnen de trillingen of golven ook disharmonisch zijn en daardoor verkeerde, verstoorde of helemaal geen informatie overbrengen.

Bij Bio-resonantie therapie wordt gebruik gemaakt van electronische apparatuur. De fabrikant of merknaam geeft vaak de naam aan de therapie. Enkele voorbeelden zijn:
* Mora Therapie
* BIOCOM Therapie
* Meta-Scan
* Quantec Therapie
* Matrix Regeneratie Therapie (MRT)
* Vega Therapie
* LIFE Therapie
* Psycho Energetische Koppelings Therapie (PSKT)

Op deze site spreken wij over Bio-resonantietherapie