Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Journey - de Helende Reis


The Journey, ook wel De Helende Reis genoemd is een methode voor heling en bewustwording ontwikkeld door Brandon Bays. De Journey is een complementaire methode, die uit gaat van het zelfhelende vermogen dat in ieder mens aanwezig is. Je raakt fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel beter in balans waardoor innerlijke spanning oplossen. Hierdoor kan energie vrijer stromen, is er meer innerlijke rust en worden vitaliteit en zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Dit werkt positief door in alle facetten van je leven.


Aanvullende informatie:


NVJT - Nederlandse Vereniging van Journey TherapeutenDe NVJT, de Nederlandse Vereniging van Journey Therapeuten, is een erkende beroepsvereniging voor professionals die gecertificeerd zijn om te werken met The Journey/ De Helende Reis. De leden van de NVJT dragen de waarden Kwaliteit en Integriteit hoog in hun vaandel. De waarden en normen die zij zichzelf opleggen t.a.v hun functioneren als Journey Therapeut zijn beschreven in de Code of Conduct (Gedragscode van de Journey ltd). Klachten t.a.v. hun functioneren of praktijkvoering worden altijd serieus genomen en behandeld op basis van de interne klachtenregeling.
NVJT-leden worden geacht zich aan de beroepscode te houden en indien deze niet in alle benodigde details voorziet, te handelen in de geest van de beroepscode.