Vind nu een alternatief arts / therapeut in

NAET


NAET is een bundeling van de kennis van de acupunctuur en de kinesiologie en is specifiek gericht op het uitschakelen van allergieën, intoleranties, overgevoeligheden en emotionele blokkades. NAET staat voor Nambudripad's Allergy Elimination Technique. NAET maakt net als kinesiologie en acupunctuur gebruik van de meridianen (energiebanen) en de punten daarop. Bij NAET worden deze meridianen d.m.v. handmassage, massagehamertjes en een acpasonic op de juiste manier aangesproken.

Als diagnosemiddel werkt NAET-therapie met de spiertest uit de kinesiologie. Met deze spiertest kan heel goed worden vastgesteld òf er bij iemand sprake is van overgevoeligheden en kan worden nagegaan in hoeverre of het bestrijden van een bepaalde allergie/emotionele blokkade effect zal hebben op de aandoening waar je last van hebt.

NAETMet de alternatieve allergietest kun je geen onderscheid maken tussen allergieën en intoleranties. Alternatief wordt onbalans gemeten en de stressreactie die de aanwezigheid van een allergeen teweeg brengt in het lichaam. Wat bij NAET allergie wordt genoemd, is een verzamelnaam voor allergieën/intoleranties/overgevoeligheden, kortom alles wat leidt tot onbalans in het lichaam.

Dr Devi S. Nambudripad heeft  de NAET Therapie begin jaren 90 ontwikkeld en diverse therapeuten opgeleidt. 
Dr Nambudripad heeft zelf een praktijk in Californie in de VS.

(delen van deze tekst zijn afkomstig van www.allergie-weg.nl )