Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Omega Health Coaching


Stop met jezelf te saboteren en krijg controle over wat oncontroleerbaar lijkt
Gebaseerd op zijn studie en onderzoek ontwikkelde Roy Martina een nieuwe revolutionaire methode om het onderbewustzijn effectief te laten samenwerken met de bewuste mind. Daardoor wordt op alle niveaus een eenduidig verlangen om gezond, gelukkig en succesvol te zijn en een lang gezond leven te leiden gecreëerd. Deze eenduidigheid noemen we congruentie. Het resultaat van congruentie op beide niveaus (bewust en onbewust) is dat de kwaliteit van je leven drastisch zal verbeteren: meer gezondheid, meer succes, meer geluk en minder stress. 

Holistisch coachen leidt tot heling
Omega Healing maakt gebruik van technieken waarvan keer op keer in de praktijk is bewezen dat zij werken. De essentie van Omega Healing is het creëren van zelfverantwoordelijkheid, aansporen van de zelfgenezende kracht van het lichaam, zelfcoaching en het ontwikkelen van gezondheid en vitaliteitbevorderende overtuigingen. Iedereen saboteert zichzelf in meer of mindere mate op het terrein van gezondheid, relaties, succes en welzijn. Gedurende de Omega Healing Training krijg je gereedschap (tools) en inzichten die nodig zijn om je onbewuste blokkades en sabotages op te heffen. Deze inzichten zullen jou duidelijk maken hoe jouw geloofsovertuigingen jouw realiteit beïnvloeden.

Zelfhelende vermogens zijn alles!
Wat Omega Healing onderscheidt van NLP en motivatie- en spiritueel-georiënteerde trainingen is dat het snel en diep doorwerkt waardoor het zelfhelende vermogen van het lichaam zal toenemen. Dit kan je helpen om ziektes te overwinnen en beter beschermd te zijn tegen toekomstige ziektes. 

Bron: www.roymartina.com