Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Quantum Touch


"Quantum-Touch is een veelbetekenende doorbraak in heling door middel van je handen een essentiële en onschatbare techniek voor ieder mens, therapeut of leek."
Citaat Alternative Medicine Magazine

"Quantum-Touch lijkt de eerste techniek te zijn die ons werkelijk in staat stelt om healers te worden."
Dr. C. Norman Shealy, M.D., Ph.D.

"Quantum-Touch is een opmerkelijk effectieve en gemakkelijk te leren methode waarmee je krachtige helende energie kan genereren."
Dr. William S. Eidelman, M.D.

Quantum-Touch leert je simpele ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen die gemakkelijk door iedereen opgepakt kunnen worden. De basisgedachte is gebaseerd op de natuur om ons heen; alles trilt en heeft een eigen resonantie. Dierlijke harten zullen wanneer wanneer zij in leven worden gehouden onder laboratoriumomstandigheden, na verloop van tijd, het zelfde ritme aannemen, vrouwen die gedurende langere tijd in een zelfde ruimte / slaapzaal verblijven zullen uiteindelijk tegelijkertijd menstrueren. Enkele voorbeelden van de natuurlijke eigenschap om mee te resoneren.

De Quantum Touch practitioner gebruikt deze eigenschap om het zelfhelende vermogen van het menselijk lichaam aan te spreken om tot verbetering te komen. Na een behandeling zal men zich meestal energiek en krachtig voelen.
Quantum Touch is zeer goed te combineren met diverse andere methodes.