Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Verzamelpunt Correctie


De verzamelpuntlocatie van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek. Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt ons verzamelpunt in de richting van de navel. Deze kennis heeft verstrekkende implicaties voor de gezondheid van de mensheid en voor de verbetering van de huidige medische modellen, therapieën en de geneeskundige praktijk.

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.
(bron:www.verzamelpunt.nl)

Aanvullende informatie:


VIV - Vereniging Integrale VitaliteitkundeDe Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) is een beroepsvereniging opgericht in 1999. De VIV richt zich op mensen die beroepsmatig werken als therapeut, coach en/of trainer en die een holistische behandelwijze uitoefenen voor particulieren en/of bedrijven, waarbij 'vitaliteit' op alle niveau's centraal staat.