Vind nu een alternatief arts / therapeut in
De meest voorkomende klachten/pijnen: Migraine, Reuma, Hoge bloeddruk, Hoofdpijn, Astma, Nervositeit en Lage bloeddruk.

Hiervoor is door Dunk Electronics voor alle 7 de verschillende ziektebeelden een klein medisch apparaat ontwikkelt.

De i-medassistent.
 

Ontwikkeld vanuit de Bioresonantie, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale magnetische pulsen.
Deze behandelmethode wordt al jaren met succes ingezet. Het nadeel is dat de apparatuur veel te groot en te zwaar is om constant bij je te dragen. Juist dat continu bij je dragen geeft bij 84% van de patiënten een positief resultaat.

De Werking van de i-medassistent:

De micro-elektronica in de i-medassistent chip zorgen ervoor dat de frequentie/parameters continu worden gemeten en stuurt voor de onderstaande lichamelijke processen aan:
 • Het autonome zenuwstelsel wordt zodanig gestimuleerd door ladingsmodificaties dat aanwezige blokkades stelselmatig worden vermindert en uiteindelijk zelfs worden opgeheven.
 • De velden/pulsen worden continu aan uw lichaam aangepast doordat de i-medassistent actief is en communiceert met uw lichaam.
 • Doordat de pulsvormige magneetvelden dermate diep doordringen in het weefsel ontstaan er in het hele organisme kleine wervelstromen.
 • In de celmembramen van het totale weefsel vinden ladingsmodificaties(positieve ion wordt negatieve ion of andersom)plaats door de werking van de magnetische wervelstormen.
 • In de zenuwcellen hebben de ladingsmodificaties met name betrekking op de kaliumionen, natriumionen, chloorionen en organische ionen.
 • De ladingsmodificaties vinden alleen plaats daar waar het nodig is m.a.w. waar geen normale ionenconfiguraties aanwezig zijn(bijvoorbeeld met als gevolg pijn) wordt corrigerend opgetreden.
 • Hierdoor blijven alle correcte ionenconfiguraties ongemoeid, want hiermee is alles in orde.
Pijnen en klachten worden hierdoor minder gevoeld en verdwijnen uiteindelijk helemaal. Het duurt enige tijd (minimaal 6 weken) voordat het effect merkbaar is aangezien het miljarden (zenuw)cellen betreft. 
Mensen en situaties verschillen, hierdoor kan het zijn dat er ook verschillen zijn in de tijd wanneer men de werking van de i-medassistent ervaart aan het eigen lichaam. Het is een kwestie van geduld hebben en het apparaat vaak/dicht bij uw lichaam hebben om resultaten te kunnen behalen.

Mogelijke bijwerkingen
Uit proefnemingen met een representatieve groep mensen uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandavië, Engeland, USA en India vanaf teenagers tot en met bejaarden, zowel vrouwen als mannen zijn geen bijwerkingen geconstateerd.

Welke neveneffecten zijn mogelijk
Neveneffecten zijn niet geconstateerd, alleen neveneffecten die kunnen horen bij het magnetisch spectrum van het apparaat.
Mogelijk indien u een apparaat gebruikt tegen migraine er een neveneffect kan ontstaan dat het apparaat ook helpt tegen uw hoofdpijn.

Voor wie is de i-medassistent niet geschikt:
 • Zwangere vrouwen
 • Mensen die een pacemaker gebruiken
 • Mensen die lijden aan epilepsie
 • Mensen die een chemotherapie ondergaan
Gebruikerservaringen
Via deze link kunt u gebruikerservaringen van de verschillende i-medassistants lezen.

De i-medassistant in onze webshop
Via deze link gaat u naar de verschillende i-medassistants in de webshop op 
het Alternatieve Geneeswijzen Overzicht. 100% betrouwbaar en veilig betalen, 
uw bestelling snel in huis. Voor uw gemak!

Goedkeuring en normering

Alle apparaten van de i-medassistent voldoen aan de CE-NORM Klasse 1
Dit is van toepassing op de hele serie 7653 datum 11-03-2008.
Medical devices richtlijnen 93/31/EEC en 2007/49/EEC.
Electromagnetische compatibility (EMC) 89/336/EEC en 92/31/EEC