Vind nu een alternatief arts / therapeut in
U treft hier informatie aan over:
 • Uw account en de mogelijkheden
 • De basispresentatie / uw pagina
 • Zoekwoorden
 • Retourlink plaatsen
 • Link naar uw FaceBook, Linked In of Twitter-pagina
 • Op meerdere disciplines gevonden worden
 • Via meerdere provincies gevonden worden
 • Alle therapeuten van een maatschap een eigen presentatie geven
 • Opgenomen worden onder Extra Info
 • Algemene Voorwaarden

Uw account
In uw account zijn de volgende onderdelen opgenomen:
 • uw presentatie
 • toegang tot de agenda (meer hierover in de agendahulp)
 • ondersteuning via de behandelaarsservice (nog niet actief)
 • de mogelijkheid om artikelen in de webshop te plaatsen (telefonisch of per mail aanvragen, kosteloze service)

Basispresentatie
U kunt aan deze presentatie 2 disciplines verbinden waardoor uw pagina zichtbaar wordt. Hierdoor kunt u gevonden worden op bijvoorbeeld de combinatie: Acupunctuur en TCM met Gelderland. Standaard kunt u uw eigen provincie invullen. Mocht u nu in de buurt van of op een provinciale grens wonen / gevestigd zijn, dan komen uw klanten waarschijnlijk uit meer dan één provincie. Het is dan mogelijk om meerdere provincies in te vullen. Voor een uitgebreide uitleg over de opmaak van uw basispresentatie klik hier.

De kosten voor uw basispresentatie bedragen € 79,- per jaar. De overeenkomst wordt voor onbepaalde tijd aangegaan. We hanteren geen moeilijke procedure om dit te stoppen. U kunt gewoon per mail of brief aangeven dat u wenst te stoppen. Dit dient echter wel voor de verlengingsdatum te gebeuren. Als u de factuur bijvoorbeeld op 15 mei heeft ontvangen dient u dus op te zeggen vóór 15 mei het jaar daarop. U heeft dus 364 dagen de tijd. Wij geven u geen prachtige bezoekersaantallen, maar het eerlijke advies naar uw eigen statistieken te kijken en op grond daarvan uw beslissing te nemen. De factuur zien wij niet als reminder, maar als start van de nieuwe overeenkomstperiode. 


Zoekwoorden
Het is mogelijk om op specifieke woorden gevonden te worden. Denk hierbij aan de naam van de onderwijsinstelling waar u als docent (bijvoorbeeld) aan verbonden bent. Bezoekers kunnen u nu ook vinden als er in het algemene zoekvenster, de naam van de school ingevuld wordt. Maar zeer handig is de mogelijkheid om plaatsnamen aan uw presentatie toe te voegen.
Het is aannemelijk dat uw cliënten uit een gebied komen met een straal van ongeveer 20 kilometer rondom de vestigingsplaats van de praktijk. U ontvangt na de aanmaak van uw account een email met daarin een overzicht van de door ons geplaatste woorden. Wij nodigen u uit om deze lijst aan te vullen. Homeopathie; zoekwoord homeopaat, Acupunctuur; zoekwoord acupuncturist, etc
Deze service is standaard bij uw presentatie inbegrepen. Lees hier meer over het gebruik van zoekwoorden bij uw presentatie.
Er is geen limiet van toepassing. We stellen wel als voorwaarde dat u deze woorden 'waar kan maken'. We bedoelen dat als u het zoekwoord acupunctuur gebruikt, dat u dus ook deze behandeling kan en mag bieden. 


Retourlink plaatsen
Een retourlink is een link van uw pagina naar het Alternatieve Geneeswijzen Overzicht. 
Omdat wij naar uw site linken, stijgt uw waardering voor Google, immers onze website met veel bezoekers, die over dit onderwerp gaat linkt naar uw site. Omdat uw site over hetzelfde onderwerp gaat en u een link terug plaatst, waardeert Google onze site ook meer. Dit heeft tot gevolg dat wij beter vindbaar zijn, hoger in de zoekresultaten staan en daardoor meer bezoekers krijgen die uw presentatie zien. Het is niet verplicht, maar wij stellen dit zeer op prijs. Link → http://www.alternatievegeneeswijzen-overzicht.nl

Links naar de Social Networks
U kunt in uw beheersscherm aangeven dat u een FaceBook-pagina heeft of informatie aanbiedt via Twitter. Als u deze informatie invult, wordt automatisch het betreffende logo rechtsboven aan uw presentatie geplaatst. Ga als volgt te werk:

FaceBook - log in en ga naar uw profiel. Het adres dat helemaal bovenin uw browser wordt getoond kopieert u naar het beheersscherm van uw presentatie bij ons. Kies plakken en verwijder 'https://'. Dit is reeds ingevuld.
Twitter - vul uw gebruikersnaam in achter http://twitter.com/
LinkedIn - Log in en ga naar uw profile. Onderin het hoofdscherm wordt bij 'Public Profile' het adres gegeven. 
Kopieer dit en plak het in de juiste regel van het beheerscherm van uw presentatie.


Meerdere disciplines
Op meerdere disciplines gevonden kunnen worden is mogelijk. U komt hierdoor sneller en vaker in beeld.
2 disciplines standaard
3 disciplines + € 5,-
4 disciplines + € 10,-
5-6 disciplines + € 15,-
7-10 disciplines + € 20,-


Meerdere provincies
Op meerdere provincies gevonden kunnen worden is ook mogelijk. Met name als u in een grensgebied woont, bij een praktijk aan huis of als de (groeps)praktijk in de buurt van een provinciaal grensgebied staat.

1 provincie standaard
2 provincies + € 10,-
3 provincies + € 19,-
4-5 provincies + € 29,-
heel Nederland + € 59,-

- Let op! - Natuurlijk kunt u zich in heel Nederland presenteren, maar komen uw bezoekers hier ook vandaan?
Als u iets aanbiedt dat alleen, of bijna alleen door u gedaan wordt kan dit interessant zijn. Maar oefent u een vak uit waarbij uw regio ongeveer 20 kilometer groot is en dan uw collega de klanten overneemt, is dit niet zo verstandig.
Mocht u wijd en zijd bekend staan en trekt u bezoekers uit het hele land? Doen!


Alle artsen / therapeuten van een maatschap presenteren 
Indien u een samenwerkingsverband onder een praktijknaam voert, kunnen wij u een aantrekkelijke korting bieden om met meerdere behandelaars samen een individuele presentatie te nemen. Hierbij willen wij u wel wijzen op de naamstelling van deze presentaties die als volgt gaat: Voorbeeldpraktijk Noord Nederland - Jan Jansen
Dit heeft de volgende reden: Een bezoeker kan Dhr Jansen nu vinden onder de praktijknaam, maar ook onder zijn persoonlijke naam. Denk hierbij aan het zoekgedrag van uw bezoeker en Google. Een bijkomend voordeel is dat er meerdere pagina's zijn met zoekwoorden en beschrijvingen die gaan over uw praktijk en linken naar uw homepage. De pagina's linken ook naar elkaar.

2-3 artsen/therapeuten 10% korting
4-5 artsen/therapeuten 15% korting
6 of meer 20% korting

Neem hierover contact op met:
VariaInternet Tel 0522 490045 of een bericht vooraf, waarin de deelnemers van de collectieve presentatie kenbaar gemaakt zijn. 


Opgenomen worden in de Agenda

Als u een account heeft, kunt u kosteloos in de Agenda publiceren. U kunt uw Open Dag vermelden, de beurs waar u aan deelneemt of de door u georganiseerde workshop onder aandacht brengen. Zo vaak als u wenst, zo compleet als u wenst. Met afbeeldingen, links naar extra informatie of uw website. Ieder agendapunt is een inkomende link voor uw site (als de informatie daar staat). Bovenaan wordt de organisator getoond. Dit is een link naar uw presentatie. Klik hier voor de agendahulp.
 • Voor niet-klanten bedragen deze kosten € 19,- per link
 • Klanten publiceren kosteloos en zonder limiet

Opgenomen worden onder Extra Info - Opleidingen en Cursussen
Opleidingsinstituten, scholen en trainingscentra kunnen de opleidingen die zij aanbieden uitgebreid in beeld brengen onder de knop Extra Info - Opleidingen en Cursussen. De opleider wordt beschreven op zijn eigen pagina én op een informatieve pagina wordt de opleiding of cursus beschreven, de eventuele vooropleidingseisen, kosten, accreditatie, opleidingsduur en andere relevante informatie gegeven. Desgewenst met afbeeldingen (geen extra kosten) Een bezoeker kan middels het selectieveld zoeken op de soort opleiding, de regio of het nivo van de aangeboden opleiding. De kosten voor een opleider bedragen € 79,- per jaar voor een vermelding. Gaat het om meerdere opleidingen of wenst men een maatwerkpakket,  dan brengen wij graag een offerte uit.


Webshops
Verhoog uw omzet en breng uw webshop onder de aandacht van de bezoekers. Google 'ziet' de link en hecht hier waarde aan.
 • Literatuur en Vakbladen
 • CD en/of DVD
 • Edelstenen
 • Voedingssupplementen
 • Verhuur van apparatuur voor thuisgebruik
De kosten voor een interne pagina met link naar uw pagina met bestelmogelijkheid óf in plaats daarvan een bestel/contactformulier welke naar uw mailadres gelinkt is bedragen € 39,- per jaar. Dit is inclusief opmaak, plaatsen van afbeeldingen en een uitgebreide beschrijving over de inhoud en auteur. Met name voor therapeuten die slechts 1 of enkele boeken aanbieden is het bestelformulier een aantrekkelijke optie. Bekijk hier een voorbeeld van een bestelformulier via deze website.


Beroepsverenigingen
kunnen zich presenteren op een volledige pagina waarbij doelstelling, informatie voor de bezoekers/cliënten, contactinformatie en een link naar de homepage en E-mailadres duidelijk in beeld zijn. Tevens is er een overzicht opgenomen van verzekeraars welke de beroepsvereniging erkennen en tot (gedeeltelijke) vergoeding overgaan. 
De kosten voor de opmaak, plaatsing van logo en teksten bedragen voor 1 jaar € 79,- 
Beroepsverenigingen hebben toegang tot de agenda en kunnen ledenvergaderingen, cursussen, seminars, lezingen, gastsprekers en verenigingsdata publiceren.


Zorgverzekeraars
kunnen zich presenteren op een interne pagina waarbij informatie over de verschillende aanvullende verzekeringen of modules en de voorwaarden om tot vergoeding over te gaan. Contactinformatie, tekst en links naar elke gewenste pagina horen standaard bij dit pakket. Informeer naar de mogelijkheden.


Gratis plaatsing

Plaatsing in de volgende categorieen is kosteloos, maar wel op basis van een retourlink.
 • Internet en Forum (informatief)
 • Patiëntenverenigingen
* Let op * gebruik niet het registratieformulier voor deze dienst. Aanvragen voor opname onder Extra Info kunt u via het reactieformulier aanbieden. De betreffende website dient volledig informatief te zijn en mag geen betrekking hebben op een praktijk of aangeboden dienst. 

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% Btw. Dit overzicht en alle genoemde bedragen kunnen wijzigen.
   Alle overeenkomsten worden aangegaan voor onbepaalde tijd. (laatste wijziging 1 oktober 2012)