Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Psoriasis Federatie Nederland - PFN
Belangenvereniging voor mensen met psoriasis en hun naasten

Omschrijving:
Er zijn veel mensen met psoriasis. Mensen die informatie willen over hun ziekte, er over willen praten en willen weten welke behandelingsmogelijkheden er zijn.

Door U aan te sluiten bij een Psoriasis Patiëntenvereniging krijgt U informatie en antwoorden op Uw vragen.

De PFN is een samenwerkingsverband van regionale Psoriasis Patiënten Verenigingen.
Bij de verenigingen staat het belang van de patiënt voorop. In de regio worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over diverse onderwerpen met betrekking tot alle aspecten van het hebben en behandelen van psoriasis, medicijngebruik, alternatieve geneeswijzen, haar- en huidverzorging etc. etc....
Regelmatig worden er voor nieuwe patiënten infoavonden gehouden, om zo vragen van patiënten die net met psoriasis zijn geconfronteerd, te beantwoorden. Tijdens de bijeenkomsten bestaat alle ruimte voor ontspannen lotgenotencontact.

Reden genoeg om lid te worden van een patiënten vereniging in Uw regio. Hoe meer leden de verenigingen hebben, hoe meer invloed zij kunnen uitoefenen. Op aandringen van onze verenigingen vergoeden veel zorgverzekeraars inmiddels kuurreizen, dagbehandelingen en alternatieve geneeswijzen.

Het lidmaatschap kost, afhankelijk van de vereniging, ongeveer €. 25.-- per jaar. U ontvangt dan 4 keer per jaar het magazine PSO- Nieuws. Hierin vindt U informatie over alles wat met psoriasis te maken heeft.

U kunt zich online aanmelden voor een lidmaatschap van een psoriasis patientenvereniging bij u in de buurt door hier te klikken.


Contactgegevens
Secretariaat PFN
Hospitaallaan 41
9341 AG Veenhuizen
0592 859249
info@psoriasis-fn.nl
www.psoriasis-fn.nl


Terug naar overzicht