Vind nu een alternatief arts / therapeut in

De Hart & Vaatgroep
Patintenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten

Omschrijving:
De Hart&Vaatgroep is ontstaan uit een fusie van Stichting Hart in Beweging, Stichting Bloedlink, Vereniging van Vaatpatiënten, Vereniging Hartezorg en Stichting Hoofd Hart en Vaten. Deze bundeling biedt meer mogelijkheden voor individuele ondersteuning, preventie en voorlichting. Ook leidt het tot een krachtiger stem in de zorg, politiek en maatschappij. De Hart&Vaatgroep is partner van de Nederlandse Hartstichting.

Patiëntenorganisatie
De Hart&Vaatgroep is de patiëntenorganisatie van en voor mensen met een hart- of vaatziekte. Zowel landelijk als regionaal richt De Hart&Vaatgroep zich op informatievoorziening, lotgenotencontact, leefstijlmanagement en collectieve belangenbehartiging. 

Herkenbaar
De Hart&Vaatgroep is opgezet voor en door mensen die zelf een hart- of vaatziekte hebben of hun naasten. Bijvoorbeeld een hartinfarct, een hersenbloeding, een aneurysma, spataderen of een aangeboren hartafwijking. Ook mensen die (nog) niet ziek zijn en de risico’s uit eigen familie kennen, bijvoorbeeld bij erfelijk hoog cholesterol, kunnen bij De Hart&Vaatgroep terecht. De mensen bij De Hart&Vaatgroep weten dus als geen ander wat er nodig kan zijn, in welke fase dan ook

Contactgegevens
De Hart & Vaatgroep
Prinses Catharina-Amaliastraat 10
2496 XD Den Haag
088 1111600
info@hartenvaatgroep.nl
www.hartenvaatgroep.nl


Terug naar overzicht