Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Stichting Bechterew in Beweging
Belangenvereniging voor mensen met de reumatueuze aandoening, de ziekte van Bechterew

Omschrijving:
Over Stichting Bechterew in Beweging
De Stichting is een organisatie die sinds 2004 actief is voor mensen met de ziekte van Bechterew.
Zij bestaat uit een team van acht bestuursleden die bijna allemaal zelf deze reumatische aandoening hebben. Ervaringsdeskundigheid speelt dus een grote rol bij het denken en doen voor deze doelgroep.

De oorsprong en thuisbasis ligt in Rotterdam, maar door de jaren is de Stichting uitgegroeid tot een professioneel werkende landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen met Bechterew. Dat doet zij d.m.v. het organiseren van grote internationale beweegactiviteiten en door op te komen voor de belangen van mensen met Bechterew. De eigen ervaringen met de ziekte zijn zeer bruikbaar in de praktijk, binnen de organisatie en bij alle te organiseren activiteiten. Ook de problemen op de werkvloer worden herkend en waarop ingehaakt kan worden.

Enthousiasme, begrip, betrokkenheid en ervaring hebben ervoor gezorgd dat de activiteiten zo succesvol zijn en dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op ondersteuning van de Stichting Bechterew in Beweging. Er bestaat inmiddels een breed netwerk van deskundigen op het gebied van Bechterew waarmee samengewerkt wordt. Ook is de Stichting vaak betrokken bij de organisatie van allerlei evenementen in het land voor mensen met diverse vormen van reuma.

De Stichting wil haar activiteiten stap voor stap verder uitbouwen om alle mensen met de ziekte van Bechterew zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Uiteraard wil zij dat graag doen met uw hulp. Hebt u vragen of suggesties, schroom niet om contact met ons op te nemen.


Contactgegevens
Stichting Bechterew in Beweging
Kieldreef 15
3067 RS Rotterdam
010 2233725
info@stichting-bechterew.nl
www.stichting-bechterew.nl


Terug naar overzicht