Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Kanker Voorbij
Een website die gaat over alle facetten van het leven die door kanker worden aangeraakt.

Omschrijving:
Bij het woord 'Kanker' wordt vaak gedacht aan een lokale tumor, chemotherapie en/of bestraling en dood. Kanker is echter veel meer dan dat. Kanker kan gezien worden als een ziekte van het hele metabolisme, voornamelijk geconcentreerd op de lever die de opeenhoping van giftige stoffen niet kwijt kan raken. Naarmate het lichaam meer vergiftigd raakt, kan het zich ook minder gemakkelijk verdedigen en vermindert het zelfgenezend vermogen.
Kanker is een chronische ontaardingsziekte, die alle belangrijke organen aantast en waarbij het lichaam zo vergiftigd raakt dat het geen rijpe cellen meer kan produceren, maar alleen maar cellen in het embryonale stadium, die niets anders kunnen dan zichzelf reproduceren.

Kanker is een degeneratieproces. Het betreft niet alleen de patiënt, maar ook zijn gezin, familie, omgeving, collega's en vrienden.

(dit is geen 'officiele' patiëntenvereniging, maar betreft een uitstekend en uitgebreid particulier initiatief. Foekje Meijer - Linstra mag gerust een ervaringsdeskundige worden genoemd. Foekje heeft een boek (Regenbogen en Sterrenlicht) uitgebracht welke u in de webshop kan terugvinden)

Contactgegevens
Kanker Voorbij
Foekje Meijer - Linstra
Hurdegaryp
0900 - 0511 (box 3624 - 80cpm)
info@kankervoorbij.com
www.kankervoorbij.com


Terug naar overzicht