Ellen Altena - de ZeeuwTraay 124
3971 GS Driebergen
Utrecht
06 15084537
ellen@knederij.nl

www.knederij.nl

Disciplines:
Voetreflextherapie

Omschrijving:
ellen altena massage driebergenDe Knederij wordt geleid door Ellen Altena - de Zeeuw. Vanaf 2004 heeft zij diverse opleidingen gevolgd, met het doel een eigen massagepraktijk te beginnen, met veel aandacht voor de mens en met respect voor zijn lichaam.
Op 1 december 2007 is haar droom uitgekomen.

Ellen heeft een moderne praktijkruimte en legt daar de nadruk op hygiëne en een ontspannen atmosfeer. Op die manier krijgt uw gezondheid de aandacht die ze verdient. De Knederij is een praktijk waar u diverse massages en therapieën kunt ondergaan. Op dit moment zijn dat voetreflextherapie, sportmassage, hotstone massage, stoelmassage en tenen lezen.

Voetreflextherapie
Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Zuurstof en voeding kunnen de weefsels beter bereiken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en blokkades in de energiedoorstroming worden opgeheven. 
De  eerste behandeling neemt 1,5 uur in beslag. Tijdens het intake-gesprek komen ondermeer uw gezondheid, voedingspatroon en dag/nachtritme aan de orde. De vervolgbehandelingen duren ongeveer 1 uur.

Sportmassage
Sportmassage wordt veelal preventief toegepast. Adviezen, massage én verzorging kunnen bijgedragen aan het voorkomen van blessures. Wanneer er toch blessures zijn ontstaan, kan sportmassage bijdragen aan herstel.

Hotstone massage
Hotstone massage is, zoals het woord al zegt, een massage met 'hete' stenen, of eigenlijk 'warme' stenen. De combinatie van warmte en bewegingen zorgt ervoor dat de massage nog dieper in het spierweefsel doordringt.
Hotstone massage stimuleert de afvoer van afvalstoffen, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, activeert de organen en brengt het lichaam weer in balans.

Stoelmassage
Stoelmassage is een korte massage door de kleding heen. Deze massage ontvangt u op een speciale stoel. U ervaart een diepe ontspanning en u wordt u bewuster van uw eigen lichaam. De doorbloeding van de spieren wordt verbeterd en een diepere ademhaling, met meer zuurstof als gevolg, wordt bevorderd. Aanwezige afvalstoffen worden weggekneed.

Tenenlezen
Tenenlezen is een behandeling voor mensen die nieuwsgierig zijn ingesteld. Het is een manier om uzelf beter te leren kennen, uw ontwikkeling te volgen en te zien hoe u reageert op uw omgeving. Het is bovendien een manier om zicht te krijgen op hoe het op het emotionele vlak met u gesteld is. Ook kan een tenenlezing een goede hulp zijn bij de opvoeding van uw kinderen. Ouders kunnen zo beter onderkennen wat hun kind wel en niet kan en dus accepteren waar de sterke punten liggen en waar accenten in mogelijkheden of onmogelijkheden liggen. Bij een consult tenenlezen bekijk ik uw tenen, bevoel uw tenen en maak een foto van uw tenen. Vervolgens maak ik een schriftelijke analyse, die ik u per post of e-mail toestuur. Wanneer u naar aanleiding van de analyse vragen heeft, kunnen we een nieuwe afspraak plannen.

Knederij steunt Viva La Donna
viva la donnaViva la Donna “laat vrouwen met kanker weer stralen”. Viva la Donna is een stichting die vrouwen, die door kanker zijn getroffen, ondersteunt met kennis, ondersteunende programma's, verwen- en nazorgbehandelingen ter verbetering van hun herstel en bewustwording om vitaal te leven. Ook dit jaar gaan er weer duizenden vrouwen voor een gratis behandeling naar masseur, schoonheidsspecialiste, kapper en nog veel meer verwenners. Knederij, Schoonheidssalon Queenie en Miranda’s Haarmode (mijn buren) zetten hun deuren ook graag open voor dit mooie initiatief. Neemt u gerust met één van ons contact op, zodat wij u meer kunnen vertellen over datum en tijd.