Patries DekkersNieuwstraat 29
3311 XR Dordrecht
Zuid-Holland

info@mindfulness-dordrecht.nl

www.mindfulness-dordrecht.nl

Disciplines:
Mindfulness

Omschrijving:
Mijn naam is Patries Dekkers en werk vanuit mijn praktijk in de regio Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam. 
Naast mindfulnesstrainer ben ik werkzaam als onderwijsadviseur, trainer en coach. Oorspronkelijk opgeleid als logopedist en spraak & taalpatholoog.

Sinds 2007 geef ik originele mindfulnesstraining (MBSR & MBCT) in Dordrecht en Rotterdam aan mensen met stressgerelateerde klachten, zoals burnout, angst- en paniekklachten, hyperventilatie maar ook mensen met pijnklachten. Ik geef mindfulnesstraining aan volwassenen ( particulier en binnen organisaties) en mindfulness aan kinderen, particulier of binnen de school.
Daarnaast ben ik ook opgeleid als compassietrainer MBCL, en werk ik als onderwijsadviseur met als speciaal aandachtsgebied mindful onderwijs en mentale veerkracht.

In mijn werk als coach (opgeleid bij de School voor Coaching) integreer ik mindfulness in de individuele sessies met cliënten. Tevens werk ik als coach Chronische Stress Reversal (CSR).

Ruim 15 jaar beoefen ik vipassanameditatie. Daarnaast beoefen ik al zo’n 25 jaar hatha yoga.
Sinds 2004 volg ik trainingen en workshops in aandachttraining, mindful yoga en vipassanameditatie bij o.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Johan Tinge, Edel Maex , David Dewulf, Christina Feldman, Mark Williams, John Teasdale, Frits Koster en Christopher Germer.
Mijn opleiding tot mindfulnesstrainer heb ik gevolgd bij het Instituut voor Mindfulness.
De opleiding tot mindfulness-kindertrainer heb ik afgerond bij de Academie voor Mindful Teaching, en bij Mindfulness in Schools Project ( MiSP ) in Londen
Regelmatig neem ik deel aan stilteretraites.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor gecertificeerde mindfulnesstrainers VMBN gekwalificeerd in categorie 1, gecertificeerd kindermindfulnesstrainer (AMT) en (Mindfulness in Schools Project) en geregistreerd CSR coach.

M.i.v. januari 2018 wordt de MBSR-training vergoed door Avero Achmea, Amersfoortse, FBTO, FNV, IZA, Menzis, OZF, UMC, VGZ, United Consumers, Unive, Zilveren Kruis. Voorwaarde is wel dat de trainer aangesloten is bij de beroepsvereniging VMBN en gecertificeerd is in categorie 1. 

Informeer bij uw verzekeraar naar de voorwaarden of kijk voor een overzicht van de vergoedingen op www.zorgwijzer.nl of check uw polis voor 2019.


vmbn logo