Celien van DalenStaatssecretarislaan 7
8015 BA Zwolle
Overijssel

info@reflex-zwolle.nl

www.reflex-zwolle.nl

Disciplines:
Bio-resonantie therapie, Dorn methode, Hot Stone Massage, Lichaamsgerichte Therapie, Massage (alle vormen vallen hieronder), Natuurgeneeskunde, Stoelmassage, Voeding en Dieet, Voetreflextherapie

Omschrijving:
voetreflextherapie bioresonantie dorn en massage zwolleIeder mens wil in de kern gezond en gelukkig zijn. Soms lukt dat (even) niet en heb je extra zorg, steun en begeleiding nodig. 
De balans kan verstoord raken wat kan leiden tot lichamelijke en / of geestelijke klachten. 
Een paramedisch natuurgeneeskundig consult kan je helpen bij deze genezingsprocessen om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en in het leven.

Reflex-Zwolle biedt vanuit een holistische visie begeleiding bij dit bewustwordings- en groeiproces en ondersteunt bij lichamelijke en emotionele genezingsprocessen.

Celien van Dalen, uw natuurgeneeskundig therapeut
Celien van Dalen is uw therapeut. Er is een brede kennis aanwezig en een flinke dosis interesse naar gezondheid en voeding. Door mijn (levens) ervaring, HBO medische basis kennis, brede kennis en ervaring van de diverse natuurgeneeskundige technieken ben ik in staat u deskundig te behandelen en te begeleiden. Deze kennis en ervaring wil ik graag met u delen.

U kunt bij Reflex Zwolle, de praktijk voor natuurgeneeskunde terecht voor:

 

Meer informatie en een afspraak maken
Tijdens het eerste consult neem ik ruim de tijd om met u, na alle vragen en onderzoek, een behandelplan te maken. Dit gebeurt tijdens het intakegesprek. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op mijn website.
Om een afspraak te maken kunt u bellen op 06 53945165 of een mail sturen naar info@reflex-zwolle.nl
Graag tussen 08:30 en 09:00, 12:45 en 13:15 of 17:30 en 18:00. Tijdens behandelingen staat mijn voicemail aan. Spreek gerust in, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.
Graag tot ziens.