Stichting Ortho Health FoundationJacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp
Noord-Holland
0252517643
info@sohf.nl

www.sohf.nl

Disciplines:
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen, Orthomoleculaire geneeskunde, Voeding en Dieet

Omschrijving:

Ortho Health Foundation - voor wie?

Ortho Health Foundation richt zich op de professionele zorgverlener die in staat is of als doel heeft patiënten gezondheidsadviezen te geven.

Door wie?
De Ortho Health Foundation is opgericht door medewerkers die al decennia lang werkzaam zijn in de gezondheidsbranche. Zij stimuleren mensen in eerste instantie een gezonde levenswijze, en in de tweede plaats genezing. De oprichting van deze stichting is ontstaan uit een teleurstelling over de eenzijdige berichtgeving over gezondheid.

Bob van Inge (voorzitter Ortho Health Foundation) zei hierover: "Centrale instanties, zoals de overheid, farmaceutische industrie, wetenschappers, bepalen wat goed en fout is en hebben de middelen in handen om dit kenbaar te maken aan het grote publiek en daarbij de capaciteit om protocollen te bewerkstelligen. Nu is het terecht dat grote riskante investeringen van farmaceutische corporaties moeten worden terugbetaald aan diegene die het risico neemt, echter moet dit niet ten koste gaan van concurrentie op kennisgebied en een eenzijdige focus in de wetenschap. Duidelijk moet zijn dat wij de farmaceutische bedrijven dankbaar mogen zijn voor de vele innovaties, echter zijn wij niet blij met de te grote machtspositie. Deze stichting heeft als doel een bijdrage te leveren aan de verbreding van de visie van de geneeskunde.

Commerciële partijen op gezondheidsgebied, die zich vooral richten op gezond blijven of genezing door natuurlijke voeding, mogen ieder jaar weer minder vertellen over wat het gezondheidseffect van hun producten is. Dit heeft ervoor gezorgd dat de consument een steeds eenzijdigere berichtgeving krijgt over hun gezondheid. Ortho Health Foundation wil de professionele zorgverlener de gelegenheid bieden en stimuleren deze kennis tot zich te nemen. Hierbij willen wij niet als protestzang worden gezien, maar slechts als mediator tussen reguliere en complementaire geneeskunde."

Opleidingen en cursussen

Meer informatie over trainingen, cursussen en opleidingen
Meer informatie over de verschillende opleidingen, de opleidingslocaties en eventuele vooropleidingseisen, kunt u terugvinden op de pagina welke per opleiding de relevante informatie geeft. Opleidingsinformatie Ortho Health Foundation.
Informatie over de locatie en startdata vind u terug in de agenda of op onze website