Rob VerheijJol 14-29
8243 EN Lelystad
Flevoland
0320 230999
info@robverheij.nl

www.robverheij.nl

Disciplines:
Bio-resonantie therapie, Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Homeopathie, Iriscopie, Klassieke Homeopathie, Mindfulness, Natuurgeneeskunde, Reiki, Touch for Health, Voetreflextherapie

Omschrijving:
praktijk voor natuurgeneeskunde en kruidengeneeskunde lelystad flevolandHoofdpijn, vermoeidheid, darmklachten problemen met slapen... We hebben er allemaal wel eens last van. Stress kan de boosdoener zijn. We leven nu eenmaal in een hectische tijd waarin veel van ons wordt verwacht. We nemen niet voldoende rust en eten minder gezond dan goed voor ons is. Maar klachten omtrent onze gezondheid kunnen natuurlijk ook een fysieke oorzaak hebben. Virussen, bacteriën en schimmelinfecties doen een aanslag op ons immuunsysteem, met een breed scala aan symptomen als gevolg. Soms weten we niet eens dat een virus of schimmelinfectie in ons lichaam actief is. En dan zijn er ook nog klachten die als het ware ‘bij het leven horen'. Denk bijvoorbeeld aan menstruatie- of overgangsklachten, problemen met de bloedcirculatie, suikerziekte of fibromyalgie. Met al deze klachten kunt u bij het Natuurgeneeskundig Adviesbureau van Rob Verheij terecht.

U kunt bij mij in de praktijk terecht voor:
Waarom natuurgeneeskunde?
Terwijl de reguliere geneeskunde zich vooral richt op de genezing van het zieke deel van de mens of de symptomen daarvan, kijkt de natuurgeneeskunde veel breder. Hoe zijn de klachten ontstaan? Wat kunt u zelf bijdragen aan het genezingsproces? En hoe voorkomt u dat de klachten na verloop van tijd weer terugkomen?

Volgens de natuurgeneeskunde wordt ziekte veroorzaakt door een verstoring in de balans tussen lichaam en geest. Behandeling is gericht op het herstellen van deze balans. Een natuurgenezer bestrijdt op die manier niet alleen de klachten van een mens, maar kijkt naar het totaalbeeld van diens gezondheid. Daarom werkt de behandeling niet alleen genezend, maar heeft deze ook een preventief effect op mogelijke andere klachten en vermindert deze sterk de kans op terugkeer van de bestaande klachten.

Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden en of deze bij uw vraag of gezondheidsklacht passen, kijk dan even op mijn website.
Voor persoonlijke vrgaen of het maken van een afspraak kunt u mij het beste even bellen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, spreek gerust in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.
Graag tot ziens.