Angele HeijnnemanPasweg 70
6371 BP Landgraaf
Limburg
045 785 2240
borongcala764@msn.com

www.magmas.nl

Disciplines:
Energetische Therapie, Magnetiseren, Massage (alle vormen vallen hieronder)

Omschrijving:
magnetiseur massagepraktijk landgraaf

Heeft u last van zeurende of ondraaglijke pijn in uw lichaam? En weet u niet wat u hiertegen kunt doen? Wellicht kan ik u hierbij helpen.

Even voorstellen 
Mijn naam is Angele Heijnneman en ik ben in 1964 geboren te Djakarte in Indonesië.
Mijn liefde voor masseren begon toen ik al vijf jaar oud was. Mijn oma had vaak last van lichamelijke pijn, op een dag vroeg ze aan mij om haar buik te masseren. Ik zette mijn handen op haar buik en mijn oma zei: ‘jouw handen geven warmte af. Door de warmte neemt de pijn in de buik af.’
Na deze ervaring vroeg mijn oma vaker aan mij om haar te masseren, op verschillende plekken op haar lichaam. Hierdoor heb ik mijn gave verder kunnen ontwikkelen. Dankzij haar weet ik dat ik de eeuwenoude familiegave ‘magnetisme in de handen’ heb geërfd.

Magnetische massage
Magnetische massage is minder bekend dan: ayuverdische of acupressuur massage. Het is een voortvloeiende beweging zonder druk uit te oefenen, maar het voelt wel aan alsof er een druk wordt uitgeoefend.

De reden waarom ik het bedrijf Mag-Mas noem; Magnetische massage en Mas betekent ‘méér’ in het Spaans. Dit houdt in dat het meer inhoudt dan een standaard massage die u al heeft ervaren.

Als u pijn heeft, wilt u het liefst meteen geholpen worden. Of het nu een medicatie is of iets anders, het maakt totaal niet uit als het maar helpt. Maar zou het niet mooi zijn als u kunt achterhalen waar de pijn vandaan komt?

Na de behandeling ontvangt u een kop organische thee naar keuze om bij te komen. Er wordt u dan ook vriendelijk maar dringend verzocht om het lichaam bij te laten komen na de behandeling.
Het lichaam is namelijk helemaal ontspannen en moet nog bijkomen om bepaalde afvalstoffen af te voeren.

Meer informatie en een afspraak maken
Als u meer informatie wenst over magnetische massahe, handlezen of bol lezen, kijk even op mijn website. Voor het maken van een afspraak kunt u mij het beste even bellen of een mailtje sturen. Tijdens behandelingen staat de voicemail aan, maar spreek gerust in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Graag tot ziens.