Hein DerksenZuidwal 40
4141 BB Leerdam
Zuid-Holland
0345 610526
holistic-health@planet.nl

www.holistic-health.info

Disciplines:
Reconnection - Reconnective Healing, Verzamelpunt Correctie

Omschrijving:
Als kind kwam ik al vroeg in aanraking met vormen van alternatieve geneeswijze. Mijn vader was namelijk alternatief therapeut, met een praktijk aan huis.
Sinds 1994 ben ik mij zelf, vanuit een innerlijke gevoelige zoektocht, pas echt gaan verdiepen in de alternatieve en natuurlijke vormen van genezen.
Die periode was ik werkzaam als sociaal werker. Ik begeleidde mensen naar de arbeidsmarkt, mensen die zich verloren voelden, mensen zonder eigenwaarde, psychisch-sociaal verloren.

De belangstelling voor de alternatieve geneeswijze is de laatste jaren enorm toegenomen. Daar zijn veel redenen voor, maar de belangrijkste is wel het groeiende besef dat de alternatieve geneeswijze een goede aanvulling is op de conventionele medische wetenschap. Bovendien hebben mensen er steeds meer de behoefte aan een actieve rol te spelen in het nastreven van hun eigen gezondheid en welzijn.

Veel mensen die nog niet eerder met alternatieve of natuurlijke geneeskunde in aanraking zijn gekomen denken dat je 'zweverig' moet zijn om je hiermee bezig te houden.
Mensen die mij al langer kennen weten dat ik dat allesbehalve ben.
Van nature ben ik een nuchtere man, die gewoon met twee benen op de grond staat. Inmiddels heb ik echter bepaalde dingen op dit gebied meegemaakt, waar ik echt niet om heen kan.

Hoe sceptisch je er ook over kunt zijn, het kan niet anders dat er meer is tussen hemel en aarde!
Wie ben jij? Wat heb jij nu wezenlijk nodig om tot genezing en welzijn, heel zijn, te komen?
Het is prachtig om te zien dat mensen baat hebben bij alternatieve geneeskunde. Jouw lichaam kent zelf het antwoord tot genezing, ze heeft alleen hulp nodig om hier mee aan de gang te gaan.

Holistische benadering
In de alternatieve geneeswijzen gaat men ervan uit dat de mens als eenheid functioneert (lichaam, geest, energie, ziel) en ook altijd als geheel op ziekte en klachten reageert. Toch adviseer ik mijn clienten om bij onduidelijke gezondheidsklachten eerst een deskundige arts te raadplegen. Als u al onder behandeling bent geweest van een arts kunt desnoods eerst met uw arts overleggen voordat u de keuze maakt een alternatief therapeut te bezoeken.

The Reconnection
Tijdens een Persoonlijke Reconnectie worden de lijnen verbonden met onszelf, elkaar, de aarde, het universum. Nieuwe axiatonal lijnen worden aangebracht, waardoor het DNA wordt gevoed en het mogelijk is om de frequenties van licht, energie en informatie te gebruiken voor herstel en genezing op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Je lichaam verbindt zich met een nieuw niveau waarin een nieuw begrip ontstaat met betrekking tot energie, licht en informatie uit het universum.

Verzamelpuntcorrectie

Het energetisch lichaam omvat ons als een ei-vormig veld. Hier loopt een denkbeeldige as door. Bij een geestelijk en lichamelijk gezond iemand loopt deze as via een punt midden in de borst recht naar achter. De voorkant en achterkant van deze as worden “het verzamelpunt voor” en “het verzamelpunt” achter genoemd. De kwaliteit van alle uitwisseling en stroming van energie, ook die van de chakra’s wordt bepaald door de plaatsing van deze as. Het verzamelpunt dat zich aan de voorzijde van het lichaam bevindt staat voor de binnenkomende energie, en het zichtbare resultaat van wat men met deze energie in het leven doet. Het verzamelpunt dat zich aan de achterzijde van het lichaam bevindt zegt vooral iets over onze innerlijke beleving, en hoe we ons eigenlijk voelen. De kwaliteit en de waarneming van het leven worden in hoge mate door de plaatsing van de verzamelpunten-as bepaald. Als deze as verschuift door een disbalans, bijvoorbeeld door ziekte, stress of trauma, is de energie-huishouding niet meer optimaal. Herstel en verbetering worden bevorderd door een correctie naar de juiste plaats.

Dorn (Werveltherapie) methode.
De Dorn-methode is een eenvoudige, snelle en weinig belastende methode om correcties te geven aan alle gewrichten van het lichaam waar klachten (pijn moeilijk bewegen) en afwijkingen (scheefstand) wordt geconstateerd. 
Toe te passen bij o.a.
> Beenlengteverschil
> Scheefstand bekken (ook SI gewricht)
> Scheefstand rug - nekwervels
> Klachten van gewrichten aan armen, benen en handen.


Praktijk voor Alternatieve Geneeswijzen Holistic-Health

Tevens:
Chakrabehandelingen
Counseling
Verzamelpunt correctie
Tachyon Therapie
Tachyon Cocoon
Begeleiding Indigo Kinderen
Karma Reiniging
Dorn Methode