Gert Jan BoensmaOldenzaalsestraat 229
7557 GL Hengelo
Overijssel
074 2424267
info@ontmoetdeoorsprong.nl

www.ontmoetdeoorsprong.nl

Disciplines:
Bloesemtherapie, Energetische Therapie, Fytotherapie (kruidengeneeskunde), Natuurgeneeskunde, Oorkaarsen

Omschrijving:
gert jan boensma energetische therapie hengeloMijn naam is Gert-Jan Boensma en sinds 1998 ben ik bezig met natuurgeneeskunde (oftewel complementaire geneeskunde) in de breedste zin van het woord. Van huis uit kwam ik al in aanraking met verschillende niveaus van natuurgeneeskunde.
In mijn leven en tijdens de vijfjarige opleiding aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen in Meppel en ook in de cursus voetreflexologie, kwam het thema “wie ben ik” steeds duidelijker naar voren. Hieruit blijkt dat “herinneren” wie je bent belangrijker is dan wie je wilt worden. Dit is een belangrijk onderdeel om inzicht te krijgen in allerlei processen, zowel op fysiek, psychisch, emotioneel en energetisch niveau.
Bij mij staat het functioneren van het individu in zijn/haar geheel centraal.

Bij het eerste consult vindt er een intake gesprek plaats waarbij aan de orde kan komen: De klacht(en), ziektegeschiedenis, voeding- en leefgewoonten, verloop van de spijsvertering, energieniveau, psychosociale en emotionele achtergronden.
Daarbij kan ik gebruik maken van de volgende diagnostische methoden: Iriscopie, tongdiagnose, constitutiebepaling, houding, rug- of voetzoolrefelexzones.

In mijn praktijk kan ik de volgende behandelingen aanbieden: