Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Homeopaten zonder grenzenHomeopaten zonder Grenzen (HzG) is een internationale organisatie met afdelingen in alle werelddelen.
Het doel van de internationale organisatie is ingegeven door het ideaal van de Wereld Gezondheidsorganisatie: toegang tot gezondheidszorg voor iedereen. De Stichting Homeopaten zonder Grenzen Nederland is in november 1991 opgericht en sindsdien actief geweest in Ghana, Bosnië, Benin, Sri Lanka, Georgië, Kenia en opnieuw Ghana. Initiatiefnemers waren een aantal enthousiaste homeopathisch artsen en klassiek homeopaten.In een Thomashuis wonen acht volwassenen met een verstandelijke beperking, en samen met hen de zorgondernemers die het huis leiden. Elk Thomashuis heeft een heel eigen sfeer. De zorgondernemers en hun team vullen de zorg in zoals hun hart dat ingeeft. Zo kunnen de bewoners zich maximaal ontplooien en zichzelf zijn. In onze ogen een prachtig alternatief voor het reguliere aanbod.


Het Wereld Natuurfonds. 
Wij steunen de doelstelling van het WNF als rem op de ongebreidelde expansie van de mens en gevolgen op onze omgeving in onze jacht naar meer en permanente groei.
Een ramp heeft niet alleen menselijke slachtoffers. De World Society for the Protection of Animals treedt op tegen het animale leed dat onlosmakelijk met het menselijke is verbonden.