Vind nu een alternatief arts / therapeut in

Ravensara olie vaginaalzetpillen€ 19,99


Bestellen

Omschrijving:
Toepassing
De Ravensara olie vaginaalzetpillen zijn bedoeld voor de ondersteuning van de verzorging van de vagina. De tabletten bevatten een combinatie van etherische oliën van verschillende planten, waaronder de Ravensara olie. De eveneens gebruikte Tea Tree is van de best beschikbare farmaceutische kwaliteit, afkomstig van de Nambucca Tea Tree Oil Farm, gecertificeerd organisch en biologisch-dynamisch teeltbedrijf. De plantaardige samenstelling ondersteunt de lokale immuniteit van de vagina.

Samenstelling
Actieve bestanddelen:
- Ravensara (Ravensara aromatica SONN) 3%
- Australische Tea tree olie (Melaleuca alternifolia)
- Paddenkruid (Hyssopus officinalis var. Decumbens)
- Citroenmelisse (Melissa officinalis)
- Tamanu olie (Calophyllum inophyllum)
Overige bestanddelen: Bijenwas (Cera

Gebruiksaanwijzing
Verwijder de twee plastic strips van de vaginaaltablet en plaats de tablet diep in de vagina. Was uw handen voor en na inbrengen van de tablet. Doe dit 30 aaneengesloten dagen, eenmaal per dag. De vaginaaltablet wordt na plaatsing in de vagina zacht. Aangeraden wordt om een inlegkruisje of maandverband te dragen tijdens gebruik.

U mag Ravensara olie vaginaaltabletten niet gebruiken als u overgevoelig of allergisch bent voor één van de bestanddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed door. De gebruiksaanwijzing vindt u hier.

Aanbevolen door gynaecologen
Dit product wordt aangeraden door gynaecologe Barbara Havenith van Vrouwenpoli Boxmeer. Barbara Havenith houdt zich bezig met conventionele en complementaire behandelingen. Vanaf heden is Vaginor Plus ook verkrijgbaar via Vrouwenpoli Boxmeer. Bezoek de website van de praktijk hier.

Ook gynaecologe mevrouw M. Suvalic-Barakovic raadt al jarenlang de producten van Cydonia Phytopharmaceuticals aan vanwege hun plantaardige ondersteunende en verzorgende kracht. 

Inhoud
10 vaginaal zetpillen á 3 gram

Over :
 

Website van Ravensara olie vaginaalzetpillen